| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: vrijednost
Ne bih kupovao orginale, jer sam sve te serije vec jednom gledao, a nisam toliki geek da gledam ponovo neku seriju samo zato da vidim bonus materijale  Ali ako bi vec htio kupiti, dao bi po 400kn za komplete svih serija (1 serija - 400kn) osim Enta i TOSa jer imaju manje epizoda... za njih bi dao 250kn/seriji.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 20 lis, 2007 8:35 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Naravno da ne bih ni ja kupovao serije samo da bih ih ponovo gledao radi bonusa, ali bi lijepo bilo kad bi serije bili originali. Al` otom potom, pošto su im cijene velike zadovoljan sa ovim što imam. Ipak mi je važnije da ih imam sve u divx ili DVD-rip formatu nego da ih nemam nikako. 
| sub 27 lis, 2007 8:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Aha znaci @Nermine ti se ne drzis one neopcnarodne " bolje nista nego ista" ....hmmm...neznam sad... to Divix... Pozdrav Porazenih STovaca 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 27 lis, 2007 11:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
nermin_st je napisao/la: Naravno da ne bih ni ja kupovao serije samo da bih ih ponovo gledao radi bonusa, ali bi lijepo bilo kad bi serije bili originali.  ...upravo je i mrni to primamljivo... ...ono, pogledaš komentare glumaca, neke nihove vizije... ...događaje sa seta... ...mislim, imam extrase, no ja bi jooooš!!
| pon 29 lis, 2007 1:14 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Mr.bobo je napisao/la: ...upravo je i mrni to primamljivo... ...ono, pogledaš komentare glumaca, neke nihove vizije... ...događaje sa seta... ...mislim, imam extrase, no ja bi jooooš!!
Nisi jedini. 
| pet 09 stu, 2007 10:01 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Aha znaci @Nermine ti se ne drzis one neopcnarodne " bolje nista nego ista" ....hmmm...neznam sad... to Divix... Pozdrav Porazenih STovaca 3 A šta mogu. I kako to "bolje ništa nego išta"? Zar ne bi trebalo bolje išta nego ništa? 
| pet 09 stu, 2007 10:05 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
nermin_st je napisao/la: ...A šta mogu. I kako to "bolje ništa nego išta"? Zar ne bi trebalo bolje išta nego ništa? Pa tako , nismo mi obican puk , jeli ..da svasta kupujemo...dobro san ja napisa ..citat ! Nego onaj sufix u usernameu ..jel to znaci "nermin od Splita" ..oli ca drugo...!? Pozdrav Bolje rob nego grob !

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 10 stu, 2007 12:08 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: Nego onaj sufix u usernameu ..jel to znaci "nermin od Splita" ..oli ca drugo...!? procitaj ime topica buco. ovo je rasprava o kupovini originalnih trek DVDa (i placanju istih), ne o mjestu prebivalista forumasa. hvala.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 10 stu, 2007 1:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
nermin_st je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...upravo je i mrni to primamljivo... ...ono, pogledaš komentare glumaca, neke nihove vizije... ...događaje sa seta... ...mislim, imam extrase, no ja bi jooooš!!
Nisi jedini.  ...no, prikupio sam sve extrase osim TOS-a... ...možda ima nešto na youtubeu...
| pon 12 stu, 2007 5:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sri 14 stu, 2007 11:56 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dajte stavite i cijene ostalih Serijala. Mada bih volio da dođu u HR i da bude kupit sa HR titlovima
| sri 14 stu, 2007 4:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hm, to bi trebalo naručiti od strane proizvođača... ...a zakaj mislim da bi to bilo malo UBER komplicirano... ...da su mislili nešto za hrvatsko tržište naprviti , kaj nisu imali dovoljno vremena?
| čet 15 stu, 2007 3:21 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
paaa... ako se film moze posuditi u videoteci sa HR titlovima onda bi se trebao moci i kupiti... ...osim ako sam se ja debelo prevario.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 18 stu, 2007 11:02 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ant je napisao/la: paaa... ako se film moze posuditi u videoteci sa HR titlovima onda bi se trebao moci i kupiti... ...osim ako sam se ja debelo prevario. Nisi se prevario. Pogledaš na kutiji filma u videoteci distributera i potražiš na netu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 18 stu, 2007 1:46 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Imam sve star trekove dvdripove(350mb po epizodi) i sve extrase koji imaju na originalnim dvdovima. Sve se nalazi u dvd kutijama (pola inča) i covere sam skidao sa neta, jednom riječju: sve je savršeno. Ali zadnjih dana me nešto proganja. Javila se u meni nedoljiva želja za kupnjom originalnih dvdova. Kad se sve skupa pogleda, pa serijali uopće nisu skupi. Pogledajte npr DS9. Kompletan serijal košta samo $316,99. Zar je moguće da je cijena pala za 65%? Pa s kojim razlogom? Da imam para, naručio bih odmah sutra kompletan TNG i DS9. Zajedno koštaju samo $650. Kad se samo sjetim da sam nekad davno dok sam bio glup toliko para dao za mobitel, koji je danas krntija. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pet 04 srp, 2008 10:20 pm |
|
 |
|