|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 18 kol, 2026 1:27 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: PRAVDA u Federaciji
...ajmo novi članovi , izjasnite se... ...u anketi...
...da li ste priklonjeniji tome da cilj opravdava sredstvo, i ponekad je potrebno zaobilazit ''svete zakone federacije'' ili ih se sljepo pridržavati... ...pa što bude...
| pon 17 ožu, 2008 5:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Kak se sjecam u jednoj epizodi je Pikard rekao nekaj u vezi slova i duha zakona, tj bitno je postovati duh zakona, a i zakon je zbog ' ljudi tj bica ' , a ne obrnuto.
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pon 17 ožu, 2008 5:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Koliko poznam Federaciju, znam da im je temelj svega povelja o ljudskim pravima koja je izmijenjena da bi se mogla primjeniti i na druge vrste. Tu je i neizbježno Rimsko Pravo kojega se moglo prepoznati u svakom suđenju nekome od likova.
Život u Federaciji ćini se kao Utopija, no nikad nismo vidjeli kako izgleda život iz perspektive običnog čovjeka, sve se uvjek vrti oko Flote, onako kad ih prikaže, izgleda kao da su veliki besposličari koji samo hodaju ko muhe bez glave. Bilo bi zanimljivo napisati esej o socijologiji u Treku.
| pon 17 ožu, 2008 5:22 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|