| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Iritantni likovi ST-a (svi osim Wesleya, on je počasni irita
Chaky je napisao/la: istina... moram ubaciti tašu medju iritantne likove... No ona ipak nije dugo poživjela u seriji. Šteta što to scenaristi napravili sa Vizlijem. Valjda su se bojali reakcije nekih udruga za zaštitu prava djeteta.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 17 sij, 2008 1:17 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: Valjda su se bojali reakcije nekih udruga za zaštitu prava djeteta. prava zivotinja mislis reci.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 17 sij, 2008 1:48 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ant je napisao/la: TerNek je napisao/la: Valjda su se bojali reakcije nekih udruga za zaštitu prava djeteta. prava zivotinja mislis reci. Ups, htio sam reći mladunčadi. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 17 sij, 2008 3:51 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
TerNek je napisao/la: Chaky je napisao/la: istina... moram ubaciti tašu medju iritantne likove... No ona ipak nije dugo poživjela u seriji. Šteta što to scenaristi napravili sa Vizlijem. Valjda su se bojali reakcije nekih udruga za zaštitu prava djeteta. tašu su makli jer se D.Crosby slikala za Playboy....
| čet 17 sij, 2008 3:53 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Picard je napisao/la: tašu su makli jer se D.Crosby slikala za Playboy....
Prvi put čujem za ovo 
| čet 17 sij, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...onda je bolje da nisi znao...
...a Trek treba predstavljati liberalno društvo...
| čet 31 sij, 2008 1:40 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
deanna sa svojim dosadnim jadikovanjima i iritantnim glasom mah jednostavno ju ne podnosim. ali wesley mi je ipak najgori, ajme kak me on živcira, stalno se pravi najpametniji 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 06 ožu, 2008 8:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma ne pravi se najpanetniji... ...nek, se pokušava uklopiti u komplicirano društvo odraslih...
| pet 07 ožu, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Ma nemate vi pojma, Wsli je zakon. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 11 ožu, 2008 12:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...jeah, ima nas dvojica onda...
...tko se još pridružuje klubu??
| uto 11 ožu, 2008 1:56 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Zašto svi tak mrze Wesley-a...kaj lik ko i svi drugi...meni osobno nema niš iritantno na njemu....to koda da ja kažem da mi je iritantan Picard zato kaj mrzim francuze...mislim nemrem ih smislit...
ja mislim da ste vi svi ljuboorni na njega....
...zašto uopče postoji ova tema???? ...ajmo novu temu zašto me StarWars iritira i ne zanima... ..aj idem pogleda trek i spat...sanjat da sam Wesley...lol...
| sri 12 ožu, 2008 12:13 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Jogi6 je napisao/la: Zašto svi tak mrze Wesley-a...kaj lik ko i svi drugi...meni osobno nema niš iritantno na njemu....to koda da ja kažem da mi je iritantan Picard zato kaj mrzim francuze...mislim nemrem ih smislit... paaa... ovaj topic u biti upravo nije o Wesleyu
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 12 ožu, 2008 12:17 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Da , kad je po vama lik uberIritantan  pa je iznad konkurencije. Al je zato potencijalni Putnik . a vi (i ja isto Shmrc ) nismo taki potencijal. Doduse ni ne zelim fazirati da bih putovao. Najvise mi se svidja Ikonijanski transportni nacin, ( iza Q-ovog jasno ) Da nebudem skroz offTopic , Najiritantnija mi je Kai'Vin
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 12 ožu, 2008 11:42 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Ant je napisao/la: Jogi6 je napisao/la: Zašto svi tak mrze Wesley-a...kaj lik ko i svi drugi...meni osobno nema niš iritantno na njemu....to koda da ja kažem da mi je iritantan Picard zato kaj mrzim francuze...mislim nemrem ih smislit... paaa... ovaj topic u biti upravo nije o Wesleyu hmmm.... (svi osim Wesleya, on je počasni iritator)
| sri 12 ožu, 2008 7:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Jogi6 je napisao/la: hmmm.... (svi osim Wesleya, on je počasni iritator) e... eto pise crno na bijelo...tj. narancasto na crno  mislim da wesley ima svoju temu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 12 ožu, 2008 7:33 pm |
|
 |
|