| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 kako ste culi za nas
kako i gdje ste culi za nas (udrugu ili forum)? bit ce zanimljivo i prije svega korisno saznati te stvari udruga... za nju sam saznao 99 kad sam nabavio kompjuter i kad me frend uputio na nesto imena usenet... prvu grupu koju sam isao traziti je star trek grupa... i kad sam vidio da ima hrvatska odmah sam se pretplatio na grupu... cim sam dosao tamo vidio sam poruku od Andyja (jednog od osnivaca udruge) kako se osniva trek udruga i da ljudi koji su zainteresirani neka dodju u kafic Katarina na gornjem gradu. Odlucio sam doci and the rest is history... jedan (uzasno vazan) detalj ... dosao sam jedan sastanak ranije od maxa forum... Q mi je rekao da je napravio forum za udrugu... pa dodjoh vidjeti kako to izgleda... nisam ni znao u sto se upustam 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 16 sij, 2008 2:44 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 Re: kako ste culi za nas
za udrugu sam čula krajem 2002., kad sam upoznala maxa  zapravo, vrlo je vjerojatno da je to bilo za božić 2002. na okupljanju kod maxa, kad sam upoznala i shadowmastera  tek sam nešto kasnije počela gledati trek...(osim voyagera koji sam stalno gledala na tv al nisam znala da tu ima još toga za pogledat  ) a godinama kasnije sam se odvažila doći u udrugu  o našem budućem forumu mi je pričao shadowmaster, a ja sam tad bila jako aktivna na jednom drugom forumu pa reko moram doć vidjet i to naše čudo 
_________________ njanjanja
|
| sri 16 sij, 2008 2:51 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja spadam u ljude koji nisu culi za forum nego su ga nasli pomocu druge stranice i regali se tu 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 16 sij, 2008 2:56 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
captain je napisao/la: Ja spadam u ljude koji nisu culi za forum nego su ga nasli pomocu druge stranice i regali se tu  koje druge stranice... to je ono sto me zanima
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 16 sij, 2008 3:03 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dobri stari Google i opcija ''Samo stranice na hrvatskom jeziku''
| sri 16 sij, 2008 3:06 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
BrickTop je napisao/la: Dobri stari Google i opcija ''Samo stranice na hrvatskom jeziku'' sto si upisao u google?

|
| sri 16 sij, 2008 3:24 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Chaky je napisao/la: sto si upisao u google? Samo dvije čarobne riječi ''Star Trek''
| sri 16 sij, 2008 3:26 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
kad se osnivala, moj rođak je bio tamo...
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 16 sij, 2008 9:10 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
ant me uputio
| sri 16 sij, 2008 9:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Pa, razgovarao sam sa kolegom o Star Trek-u i onako o udruženjima. I on mi je predložio da pogledam na net-u da li ima u Ex Jugoslaviji takvo udruženje. Naravno to sam i uradio. I našao vas. 
| sri 16 sij, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Chaky je napisao/la: captain je napisao/la: Ja spadam u ljude koji nisu culi za forum nego su ga nasli pomocu druge stranice i regali se tu  koje druge stranice... to je ono sto me zanima http://www.ufpcroatia.com/link.php?kat=linkovievo je 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 16 sij, 2008 10:35 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
evo ti cila prica... ovog ljeta jedan moj prijatelj je radio na sladoledu i jednog lipog suncanog dana ja se vracala sa plaze ili iz teretane ili oboje i svratila do njega da mu malo pravim drustvo... i dok je on nabijao dvije kugle vanilije u kornet za neko razmazeno deriste  ja sam listala casopis Plan B  tu naidoh na jedan clancic o upf-u sa linkom, pomislih: uuu vidi ima jos ljudi u hrv koji vole trek! i onda zaboravim na to skroz jer je bio lip i suncan dan i koga boli briga za komp kad se mozes izlezavat na plazi cili dan... za par dana mi je doma bila jako dosadno (to je vec bio kraj ljeta), sjetim se ja upf-a i odem na njihovu stranicu, mislim da sam tamo bila jedno 5 sekundi prije nego sto sam nasla link na uss croatia, malo sam propckala po stranici (pogledala neki filmic i pomislila ovi su malo makli  ), registrirala sam se na forum, ali nisam ni jedan post postala dok nisam dosla u udrugu... e.
| sri 16 sij, 2008 11:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
a drugi ljudi?

|
| sub 26 sij, 2008 4:00 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
ummmm..prije nekih 5 godina cca naletio sa frendom koji je ex-trekkie u katarinu... i tak... 
| sub 26 sij, 2008 5:19 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Black_Raven je napisao/la: ex-trekkie  sta postoji tako nesto?! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 26 sij, 2008 7:38 pm |
|
 |
|