| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 2nd year
|
 fanzin terra br.4 - specijal posvecen STAR TREK-u
Pozdrav fanovima st iz Hrvatske.Ja sam Svetislav Filipovic FILIP osnivac udruzenja gradjana fanovi naucne fantastikeSCI&FI z Beograda.Kao stari trekovac(52g.) odusevljen sam vasim sajtom i zeleo bih da uspostavimo saradnju.Za pocetak javljam Vam da je fanzin TERRA br.4 koji izdaje nase udruzenje u celosti posvecen jubileju star treka 1966-2006 g.(224 strane).Koliko znam to je jedini fanzin u papirnoj formi koji je u Evropi izdat povodom jubileja.Posetite nas saje http://www.sciencefiction.org.yu i na strani fanzin videcete sadrzaj ovog fanzina a uskoro cete ga moci i daunlodovati.Inace trudicu se da vas obavestavam o aktuelnostima sa ST scene u Srbiji. P.S.Na SF konvenciji ISTRAKON 2007g na kratko sam se upoznao sa nekoliko vasih clanova ali zbog raznih obaveza nismo se vise druzili, uz pivo, i sada mi je zao.
|
| ned 13 sij, 2008 12:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: fanzin terra br.4-specijal posvecenSTAR TREK-u
Dobrodošao na forum, pretpostavljam je da je jedan od ekipe sa kojima si se družio bio Mario nas sadašnji predsjednik, on je ujedino bio i jedan od organizatora Istrakona 2007. Reci cu mu da si se registrirao na forum i da te kontaktira, no naravno feel free pisati po nasem forumu, još jednom doborodošao i još jednom hvala na prvom koraku suradnje naših udruga. Pozdrav. 
| ned 13 sij, 2008 1:15 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kao prvo dobrodosao. Sjecam te se sa istrakona. (ja odmah na "ti"... nadam se da nije problem) Da li ces doci i ove godine? kao drugo... jedva cekam download fanzina... obozavam citati fanovska (i nefanovska) misljenja o treku
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 13 sij, 2008 4:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Pozdrav!
i ja te se dobro sjecam (posebno sa "spaljivanja fascikla" kad si imao jedan jako dobar govor)
ja mislim da bumo mi skinuli sve fanzine i isprintali ih za nas u klubu
fala na informaciji!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 13 sij, 2008 6:04 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Pozdrav od Čarobnjaka i Vile Magic iz Đakova!!!
| ned 13 sij, 2008 6:43 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Poštovani trekovci,možete daunlodovati naš fanzin terra br 4 koji je u potpunosti posvećen star trek-u.Voleo bih da šujem i vaše komentare o fanzinu. http://www.sciencefiction.org.yu/terra.htmfilip 
|
| pon 25 vel, 2008 5:25 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Tnx, Filipe. Ima stvarno dosta materijala u svakom fanzinu. Pročitat ću sa zanimanjem jer vidim po sadržajima da ima dobrih tema. Nice job. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 25 vel, 2008 8:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: fanzin terra br.4 - specijal posvecen STAR TREK-u
Welcome... ...još nemamo nikoga iz Srbije na forumu... ...za sad si jedini...  ...uživaj u forumu...
| uto 26 vel, 2008 12:24 am |
|
 |
|