Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Re: Youtube
The Remote Controlled Forklift for the Lazy Computer Geek
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
moja vjeverica i moj glasic.. ) ako se moze staviti i nesto van st-a..
http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go achmed. legenda.. a pogledajte idruge radove jeff dunhamna.. nasmijeti cete se do suza.. a fore cete izgovarati duze vrijeme..
_________________ Bunnyema ST heart beats in this bunny.. .(\_/). = '-' = (")-(")
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Moja verzija indijskog spota, ako imate ideja za promjenu teksta javite mi:
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
bunnyema je napisao/la:
http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go achmed. legenda.. a pogledajte idruge radove jeff dunhamna.. nasmijeti cete se do suza.. a fore cete izgovarati duze vrijeme..
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Ja neznam da li lik ili netko iza njega felša katastrofalno u toj pjesmi, a ocito je da Toše nema dobru naglašenost niskih tonova, no da je covijek jos malo vjezbao cijela stvar bi mogla biti puno bolja, ovako mi iz pjesme totalno izlazi domaći-balkansko-engleski naglasak koji se dosta čuje jer Toše cijelu stvar pjeva pre mekano, ja znam da nitko nece pjevat toliko dobro kao što je Toše pjevao svoje vlastite pjesme no nije ni loše da je lik eksperimentirao sa popularnim stvarima, jer je za njega to stvarno veliki plus, a to je ujedino bila i edukacija mladih da se mane cajki i drmeža, te da malo počnu slušat svjetske stvari...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.