| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Nontopic pricaonica
Sareni ka "Milka " cokolada...!?,...  .. jedan sareni za mene ! Pozdrav Uradi sam 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 08 pro, 2007 12:46 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Shareni burek, koji se pravi od mesa pomijeshanog sa krompirom, pravi se tako da ne bi meso "udarilo u glavu". Chist burek zna shkoditi.
Vegetarijanska 87
| sub 08 pro, 2007 1:33 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nocas sam proveo skoro pola sata u pogu (2. flora Pauka).... a kad pomislim da mi se "ujutro" skoro nije dalo ustati... I u prvih 24H organiziranja Novogodisnjeg vec imam 20+ ljudi koji ce doci... Toliko o "inflaciji" NG tuluma I ceka me izlazak preko tjedna 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 09 pro, 2007 6:58 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Planiram put za Švicarsku preko praznika.
| ned 09 pro, 2007 2:41 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
boli me desna ruka - opet jedna totalno bezrazlozna bol! pocinjem vjerovat da neko bocka moju voodoo lutku... 
| pon 10 pro, 2007 12:35 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: boli me desna ruka - opet jedna totalno bezrazlozna bol! pocinjem vjerovat da neko bocka moju voodoo lutku... ko je tako moran jednu pod hitno nabavit... al ne tvoju voodoo lutkicu.. to nek drugi bodu.... Pozdrav Tamne strane mjeseca 69

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 10 pro, 2007 3:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
| pon 10 pro, 2007 7:23 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Planiram doći u Zagreb tijekom ovih praznika.
|
| uto 11 pro, 2007 10:42 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Znate li tko je rekao: "Izvješća koja govore da se nešto nije dogodilo uvijek su mi interesantna, jer, koliko znamo, postoje znana znanja; postoje stvari za koje znamo da ih znamo. Također znamo da postoje poznate nepoznanice; to jest znamo da postoje stvari koje ne znamo. Ali postoje također i nepoznate nepoznanice - one za koje ne znamo da ih ne znamo" i jos... znate li sto je rekao? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 12 pro, 2007 3:04 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Chaky je napisao/la: Znate li tko je rekao: "Izvješća koja govore da se nešto nije dogodilo uvijek su mi interesantna, jer, koliko znamo, postoje znana znanja; postoje stvari za koje znamo da ih znamo. Također znamo da postoje poznate nepoznanice; to jest znamo da postoje stvari koje ne znamo. Ali postoje također i nepoznate nepoznanice - one za koje ne znamo da ih ne znamo" i jos... znate li sto je rekao?  Pa, ako on zna što je rekao, onda znam i ja... Ma zvući mi kao Sv. Kirin od yubitoa... Ali vjerovatno nije. Pa tko je taj nepoznati mislilac?
| sri 12 pro, 2007 3:13 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Bit ce oni na slici ...s replaya ..ca ti ne djeluje da , ka finta nesto umuje...!?... Pozdrav Bezumna 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 12 pro, 2007 3:19 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:32 am Postovi: 17 Lokacija: Zenica(BiH) - Rijeka(HR)
|
Ne opet taj burek problem. PITA je PITA a BUREK je BUREK. To treba postaviti na jumbo plakate širom HR. I bez uvrede okanite se pravljenja ćevapa i pite(bureka, sirnice, maslanice, zeljanice...) jer jednostavno ne valja kako to pravite. Još kad iznesete ćevape bez lepine i sa šunkica-prašćić ćevapima i pite prodajete u pekarama... uhhhh nigdje kraja. 
| sri 12 pro, 2007 9:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
revan je napisao/la: ......PITA je PITA a BUREK je BUREK. To treba postaviti na jumbo plakate širom HR.
A jel.. ka mi nimamo dovoljno plakata pa cemo ih jos i uvozit....  ..ajme... Da pored onih s nasin buducin predsidnikon stoji i burek s mesom..ajme nemoj da te cuje.. nece pustit pasat kroz "domovinu"..... Ca ti ne volis onako lipega rumenga odojka....?... ma ni valjda....!?.. Pozdrav Gice prasice 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 12 pro, 2007 9:55 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Chaky je napisao/la: Znate li tko je rekao: "Izvješća koja govore da se nešto nije dogodilo uvijek su mi interesantna, jer, koliko znamo, postoje znana znanja; postoje stvari za koje znamo da ih znamo. Također znamo da postoje poznate nepoznanice; to jest znamo da postoje stvari koje ne znamo. Ali postoje također i nepoznate nepoznanice - one za koje ne znamo da ih ne znamo" i jos... znate li sto je rekao?  ima jos netko nekakvu ideju?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 13 pro, 2007 1:56 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:32 am Postovi: 17 Lokacija: Zenica(BiH) - Rijeka(HR)
|
buco je napisao/la: revan je napisao/la: ......PITA je PITA a BUREK je BUREK. To treba postaviti na jumbo plakate širom HR.
A jel.. ka mi nimamo dovoljno plakata pa cemo ih jos i uvozit....  ..ajme... Da pored onih s nasin buducin predsidnikon stoji i burek s mesom..ajme nemoj da te cuje.. nece pustit pasat kroz "domovinu"..... Ca ti ne volis onako lipega rumenga odojka....?... ma ni valjda....!?.. Pozdrav Gice prasice 77 Ma hajde buco kad mi možemo vašeg predsidnika(ili ono bijaše premijer?) uvoziti kod nas(kud god krenem po gradu ono Ivo se smiješi-kažu euroskeptik ali ako ove plakate ne poskidaju brzo prije ce biti euroseptik  ) možete i vi koji burek ili sirnicu cisto edukacije radi da uvezete. Protiv odojka nemam ništa protiv samo što ga ne jedem i što taj sastojak ne ide u ćevape. Šta bi Hodžić, Mrkva i ostale ćevabdžije sa Baščaršije rekli da znaju da negdje i odojke guraju u "Sarajevske ćevape"(vidio i nažalost okusio licno)? Što se tice pasata, njih skoro pa i nema više. Sad ih izvozimo na Kosovo, kažu treba im sada poslije 10. decembra zbog nezavisnosti da mogu voziti sjeverno. Sarajevskih roštilja 92
| čet 13 pro, 2007 2:04 am |
|
 |
|