| Autor/ica |
Poruka |
|
Bones
|
 Re: Dobrodosli na forum
lol ljudi ... evo novi ja ovdje... pozdrav svima... vidim ima dosta poznatih 
|
| čet 22 stu, 2007 9:49 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dobrodošao na forum svih foruma, nadam se da ćeš se ovdje osjećati ugodno u svakom smislu.
Napadaj na postove, oni te čekaju.
| čet 22 stu, 2007 10:11 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Bones je napisao/la: ..... vidim ima dosta poznatih  Pa kak da ne... pol Hollywooda je tu... Pozdrav Dana nezavisnosti 47

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 stu, 2007 12:30 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Bones je napisao/la: lol ljudi ... evo novi ja ovdje... pozdrav svima... vidim ima dosta poznatih  Pozdrav, Bonese. Ima poznatih preko nekoliko. Nadam se da ćeš i ovdje naći dobru publiku za svoja maketarska remek djela.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 23 stu, 2007 2:36 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
| pet 23 stu, 2007 6:07 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Bones je napisao/la: lol ljudi ... evo novi ja ovdje... pozdrav svima... vidim ima dosta poznatih  ...ej majstore... ...pa, i ti si nam se pridružio... ...ajd poškicaj malo... pa se raspiši...
| pet 23 stu, 2007 11:27 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Kad se već svi pozdravljaju....
Eto da se i ja predstavim. Ja sam onaj prosjedi tip s bradom, kaj je jučer banuo iznebuha!  Nasmijao sam se do suza i nadasve dobro zabavio! Pozdrav svima, i vidimo se slijedeći četvrtak! (ako me dužnost ne odvuće nekamo...) Ili možda već u Subotu, ali i to isto ovisi o vanjskim faktorima...
| pet 23 stu, 2007 1:19 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Kad se već svi pozdravljaju....
Hmmm ...jos jedan Picard..ajme ... meni je i oni STovski previse ....neznam kako cu to podnit ...?... Da je jos jedna , oli pet , deset T''pol , 7/9 to bi se dalo nekako izdrzat..ma .oni...ahhh. ..  .ajd sad morat cu se snac.... Pozdrav Vinske ceste 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 stu, 2007 1:34 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Picard je napisao/la: Eto da se i ja predstavim. Ja sam onaj prosjedi tip s bradom, kaj je jučer banuo iznebuha!  Nasmijao sam se do suza i nadasve dobro zabavio! Pozdrav svima, i vidimo se slijedeći četvrtak! (ako me dužnost ne odvuće nekamo...) Ili možda već u Subotu, ali i to isto ovisi o vanjskim faktorima... Pozdrav i ovim putem, Picard. Super što si nam se pridružio i u pravom i virtualnom svijetu. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 23 stu, 2007 2:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pozdrav i na forumu... ...drago nam je da smo te mogli nasmijati... ...(nije bilo teško)...
...nadam se da ćeš napisati koji post tu i tamo...
| pet 23 stu, 2007 2:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
OK, trebaće mi vremena da nickove povežem s licima... Ne, zbilja sam guštao ko mali prasac... Hrpa ljudi koja se zeza na način koji mi odgovara... A meni treba i vremena da vas upoznam....I vi mene. 
| pet 23 stu, 2007 3:03 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
| pet 23 stu, 2007 3:58 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Dobro došao!
|
| pet 23 stu, 2007 6:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
hellou 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 stu, 2007 8:27 pm |
|
 |
|