| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Dobrodosli na novi forum
...vrati se ti tamnocrvenoj... ...ova žuta blješti... (doslovno)...
| pet 26 lis, 2007 2:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Da neznam koju boju stavi moze se copy + paste teksta napraviti... dobrodosao na forum. 
| pet 26 lis, 2007 5:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ah ni moji zarezi nisu nista probaj citat Bucine postove....  Govorim da nije bitno koju boju stavis, moze se prekopirati tvoj tekst... u notpad naprimjer....
| pet 26 lis, 2007 5:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
frenky je napisao/la: ne, meni je jako zao.... ne znam sto je sa ljudima i njihovim monitorima...
ja uvijek gledam internet i cyber svijet kroz dobro kalibriran monitor...
a na takvima nema problema sa tom bojom i pozadinom...
btw... ako ti smeta... ne moj citat....
i da.... ako bas svima smeta... nadjite neku drugu boju.... koju nitko drugi ne koristi....[/color] Opss..prvo pa musko....ma bas san tija malo citat ....znas ono malo se covik razonodi, nasmije ..i tak to.... Kazes dami monitor bas i ni najbolji...!? more bit zprvo ni da je nov ma ta podloga i text kolor ..hmmm ..no..eto @bobi se svidja ... shadowm je napisao/la: Govorim da nije bitno koju boju stavis, moze se prekopirati tvoj tekst... u notpad naprimjer.... Jel imate jos kaku fix ideju glede citljivosti @frenkievih replaya..? .. Frenky je napisao/la: znam covjeka... bez brige.... i ne citam njegove... tj ignoriram covjeka.... stvar navike...
neke ljude koje znam vec sa drugih foruma samo ignoriram... bez puno pardona........ Pa nisan zna da smo "neprijatelji" ...no dobro...!?. .. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 26 lis, 2007 8:07 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
frenky je napisao/la: dakle pozdrav ljudi.... Dakle, otpozdrav tebi.
W I L L K O M M E N
| pet 26 lis, 2007 8:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pozdrav frenky! dobro nam dosao na ovaj nas mali forumic (i drzi se ti crvene boje, ona zuta ti ne stoji  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 26 lis, 2007 11:14 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: Pozdrav Harris!
Pozdrav i dobrodošao.
| sub 27 lis, 2007 8:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Pozdrav Harris!
Locutus DM je napisao/la: Harrisa nema na slici... covik je iz drugog PV kontinuuma pa ga kamera nemore uslikat...e.! .ka i mene Pozdrav Fantomska 76

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 27 lis, 2007 10:57 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
 Re: Čarobni pozdrav ! ! !
ČAROBNJAK je napisao/la: Hvala ! ! !
Inače iz Đakova sam, veliki ljubitelj Zvjezdanih staza- gotovo sve sam ih gledao... Volim pogledati sve TV-u što ima veze sa SF-m ili paranormalnim... Aktivno se bavim iluzionizmom(živim od toga).... Od prije pratim vaš rad ali tek u zadnje vrijeme imam više slobodnoga vremena, pa sam se odlucio registrirati.... Jos jednom: "Pozdrav svima vama !!!" Dobrodosao Zelim ti ljepo druzenje na forumu, puno postova i videa nekih tvojih showova!
| uto 06 stu, 2007 4:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
 Re: Pozdrav
revan je napisao/la: Pozdrav svima. Kao što se vidi novi sam ovdje... Veliki pozdrav mom dragom prijatelju Revanu. Dobrodoshao na forum.
| pon 12 stu, 2007 2:21 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
 Re: Pozdrav
Dobro došao!!!
| pon 12 stu, 2007 2:25 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
 Re: Čarobni pozdrav ! ! !
 Sorry za reklamiranje... Malo čeprkam po forumu, u stvari učim se  .... Ja sam novi za računalom, popraviti ču se!!!
| pon 12 stu, 2007 2:46 am |
|
 |
|