|
Sada je: pet 28 kol, 2026 12:59 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Izbor za naj kapetana
Ali Sisko je odmah drugi, jeah 
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 27 lis, 2007 3:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ali to je samo 12 glasova...!!  ...katastrofa...
...zašto ljudi ne žele glasovati?
...zar moram svakome pm slati?
| sub 27 lis, 2007 4:46 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ali to je samo 12 glasova...!!  ...katastrofa...
...zašto ljudi ne žele glasovati?
...zar moram svakome pm slati? Tko hoće, glasat će. Slobodno šalji pm-ove i angažiraj glasače, ali bez sugeriranja, da i ova anketa ne bi bila pod istragom kao namještena. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 28 lis, 2007 1:57 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nisam ti ja "Ivanka"... ...ako moji faforiti nisu No1, znam to podnjeti sportski ...
| pon 29 lis, 2007 1:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
vidi, vidi. izjednacenje! oba kapetana zajedno imaju kao Picard! kad im se jos katica zbroji... bolji su od Pikija! (strasno...  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 30 lis, 2007 2:00 am |
|
 |
|
Admiral
|
Meni se čini da su glasali samo oni najaktivniji.
|
| uto 30 lis, 2007 10:01 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Picard, Sisko , Kata, Archer, Kirk
Kako Gledam Ent, Archer mi je sve bolji i bolji, imam utisak da će u mojim očima prestići i velikog Francuza Picarda
| uto 20 stu, 2007 4:43 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
BrickTop1984 je napisao/la: Picard, Sisko , Kata, Archer, Kirk
Kako Gledam Ent, Archer mi je sve bolji i bolji, imam utisak da će u mojim očima prestići i velikog Francuza Picarda Ak si mislis gradit karijeru u udruzi to vise nesmis ni pomislit a kamoli izrec ili napisat.... Nikad od tebe predsidnik na taj nacin..hmmm.... Pozdrav Djure PIcarda Genijalca 99

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 stu, 2007 12:38 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
BrickTop je napisao/la: Picard, Sisko , Kata, Archer, Kirk
Kako Gledam Ent, Archer mi je sve bolji i bolji, imam utisak da će u mojim očima prestići i velikog Francuza Picarda Heheh da veliki Francuz Picard s britanskim naglaskom... nema šta stvarno specijalac. Ja nakon duugo izbivanja glasao za Archera. Naposljetku on meni je najdraži ST lik i kaptan, a Enterprise mi je najdraži ST, tako da više od toga i ne trebam reći.
| uto 15 srp, 2008 1:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ma di si ti @Chaky nije te dugo bilo !? Pozdrav Igo inkognito 9

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 15 srp, 2008 1:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sisko, Archer, Denny  - vodeća trojka. Ipak, svoj glas dajem za Archera. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 15 srp, 2008 1:27 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Teška odluka.... Svaki je kapetan poseban za sebe.... I svaki je doprinio na svoj način.... Ipak glasam za Picarda.
Malo non-topic: @BoBo: Sorry, ali ST se odrekao Enterprise-a, jer nema nikakve veze sa Timeline-om. Timeline je vraćen na doba prije First Contacta, pa je tako izašla i serije knjiga STARFLEET:First Year, i sve nove knjige izbjegavaju First Contact, o Archeru da ne govorimo....
Back to topic: Archer, kako ga je portretirao Bakula, bez obzira na ovo gore, zaslužuje svoje mjestu među ST kapetanima!
Btw, sramota da nema glasova za Kirka.... Bio je barem za deset tisuća kopalja bolji kapetan od svih,,osim možda Picarda.....ali to je već druga tema....
| sri 16 srp, 2008 10:58 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sri 16 srp, 2008 11:52 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Picard je napisao/la: Teška odluka....
Btw, sramota da nema glasova za Kirka.... Bio je barem za deset tisuća kopalja bolji kapetan od svih,,osim možda Picarda.....ali to je već druga tema.... A možda zato ako bi nekome Kirk bio dobar kapetan te Origional Series dobar ST onda je to starijoj generaciji... mislim da su nama mlađim imak bolji malo moderniji tipa Archer ili Sisko.
| sri 16 srp, 2008 1:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Službeno, Paramount, odnosno novi vlasnik franšize CBS, ne odriču se tantijema na Enterprise, nisu ludi, naravno... Neslužbeno, nastavljači ST tradicije, Michael Okuda, Rick Berman & Co, zajedno s autorima ST knjiga kao jedinim (za sada) nastavljačima iste, prešutno su odlučili izbjegavati ENT kao devijaciju u ST svemiru....neki aspekti pomenuti kroz seriju pominju se tu i tamo, ali se Archer, Phlox i Enterprise više ne spominju. Naime, za njih nema mjesta u ST povijesti, kakva se pisala godinama....
| pet 18 srp, 2008 1:59 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|