| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 vrijednost
koliko bi vi platili za originalni primjerak kompletne ST serije sa hrpom bonusa... ali napisite cijene po serijalima a cijenu odredite po svom nahodjenu... (mozda vam je najvaznija kvaliteta pojedine serije... ili vasa ekomomska situacija... ili broj epizoda ... itd. )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 13 lis, 2007 2:29 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: vrijednost
Jako teško pitanje. Ne znam koja bi bila realna cijena koju bih izdvojio za originale jer svoju kolekciju (malo manje originalnu  ) smatram neprocjenjivom.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 13 lis, 2007 2:44 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@chaky ak smo u napredijoj verziji kapitalizma zar nisu cijene vec odredjene trzisno...na netu , poli nas , za DIVIX [smece] za MPEG TS [DVD koristi] ..? Divix formati ...  .. od 10 -15 kn po dvdu , MPEG TS [ 4:3, 16/9 ] od 25--30 kn po DVDu ,al je vrlo tesko nac ! Moj zadnji pokusaj da "kupin" TOS u tom formalu je propa ...divixa ko' pljeve [bar bilo] al ne zadovoljvaju kvalitetom slike [ bar ne mene jer nismo vise na commodeoreima !  ] ! Eto tako je lako izracunat "neprocjenjivu" vrijednost , @Ternekove zbirke ! Ak je dvix tesko ces dobit za bolji rucak , a za MPEG TS [ xx.vob] ces moc i vecerat u otmjenijem restoranu za jedunu seriju serijala ! Pozdrav AliBabe 40

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 13 lis, 2007 12:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Pa recimo da bih jednog dana izdvojio koliko treba za omiljeni mi orginalni Enterprise...
| sub 13 lis, 2007 5:05 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... nikad nisam posebnu vaznost pridavao posjedovanju neke (trek) serije, prvenstveno zato sto sam ih vec dosta puta pogledao. extrase bi, s druge strane, bilo ljepo pogledati. a sto se cijene tice... znam sigurno da sam spreman platiti puuuno manje od onoga sto bi Paramount trazio, tako da ni ne pomisljam na kupnju originalnih DVDa.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 13 lis, 2007 5:17 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ovisi o kvaliteti. Mogu reći da bih izdvojio dosta.
|
| sub 13 lis, 2007 7:46 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ant je napisao/la: a sto se cijene tice... znam sigurno da sam spreman platiti puuuno manje od onoga sto bi Paramount trazio, tako da ni ne pomisljam na kupnju originalnih DVDa. x CBS, inace. 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sub 13 lis, 2007 7:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Decki , vidin da su cure malo "out" , cijene se znaju i za orginale i za pirate [ u nas dviju klasa divix i "DVD" ] a sto tko ima ili nema sto bi zelia ili nebi .. @chaky ce morat otvorit novi topic "muzicke zelje clanova i neclanova USSCroatie " .!? Pozdrav Hollywood 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 13 lis, 2007 8:28 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Za sve sezone DS9, u HDTV-u, s extrasima i time... - 1000 eura
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 13 lis, 2007 9:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: @chaky ak smo u napredijoj verziji kapitalizma zar nisu cijene vec odredjene trzisno...na netu , poli nas , za DIVIX .... itd. izgleda da si bio u zurbi pa nisi procitao kako spada moj post Chaky je napisao/la: koliko bi vi platili za originalni primjerak kompletne ST serije sa hrpom bonusa... e sad... CBS moze traziti koliko god hoce za originalne primjerke... ali na tebi je da li ces pristati kupiti po toj cijeni... daklem... Koja bi bila najveca cijena tih originalnih DVDova a da bi ih ti kupio?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 15 lis, 2007 12:26 am |
|
 |
|
Captain
|
Sam sebi odgovaras?  Maksimalno? Previse je toga, pa ajde, recimo po sezoni. 150kn? I onda opet, sedam sezona, puta 200... 1400kn ne dam ni u snu. Za one kolekcije najboljih epizoda na tematiku ovog i onog - pod uvjetom da ima min. 20 epizoda i extrase - za takav komplet bi izdvojio recimo 200kn. I to prilicno ziher, ukoliko bi bile kul epizode unutra. Jednostavno sam skrt po pitanju stvari koje mogu imati za cijenu medija, samo bez kul kutije  Da imam neki leet posao, stalni prihod love, mozda bi kupio nesto. Ovako ne. Npr. ovo je sick: http://free-st.htnet.hr/dvd/Trek.jpg(sa njuza pokupljeno)
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| pon 15 lis, 2007 12:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Krešo je napisao/la: Npr. ovo je sick:
...ja to zovem umjetnošću ...
| pon 15 lis, 2007 1:51 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Ezri odakle ti takve informacije !? i pazi kod kupnje formata HDTV "dvda" da ne bude da je HDready fromat [ to ti je stari 16/9 format otprilike, prekrsten ] ..ako imas doma racunalo + sat-dvb , skinises s dvb sat recivera sa SCIFI kanala serije [ stalno se vrte sve ST serije i filmovi ] skines drtic aplikaciju uzmes prijevod i to je to imas svoju kopiju 16/9 formata [ sto nije ni tako losa rezolucija] ! Pozdrav Piratska 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 15 lis, 2007 2:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Kao što je TreNek napisao "svoju kolekciju (malo manje originalnu) smatram neprocjenjivom" što je tačno. A za originale bi platio koliko god je potrebno. Pogotovo ako imaju bonuse.
| pet 19 lis, 2007 9:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
danas se i ti bonusi mogu nabaviti... hm... "zasebno" tako da ni u njima nevidim bas neki ultra dobar razlog za kupovinu oriđiđija.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 lis, 2007 10:12 pm |
|
 |
|