| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Produznice
postoji li neka vrsta produznica po hrvatskoj i ako nemaju bi li se mogle osnovati
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 09 srp, 2007 11:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Produznice
Na zadnjoj skupštini udruge smo promjenili da od dalje udruga djeluje samo na području Zagreba, što bi u pravu otvorilo mogučnost osnivanja podružnica po drugim djelovima Hrvatske što na kraju opet može završiti savezom svih Trek udruga, mislim da je najbolje da pitaš predsjednika ovo pitanje, pa će ti on to bolje odgovoriti....
| pon 09 srp, 2007 11:51 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kao sto shadowmaster kaze... nedavno smo promjenili statut udruge tako da sada sluzbeno vise ne djelujemo na podrucju RH nego samo na podrucju Zagreba (to smo trebali promjeniti zbog saveza udruga koji se planira) tak da sad mislim da vise ne mozemo imati podruznice a di si bio prije... 7 godina udruga je sluzbeno djelovala na podrucju RH i mogla je imati podruznice... i nimalo interesa i sad promjenimo i eto tebe 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 10 srp, 2007 12:13 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ma tek sam sad cuo za vas-inace ja obozavam ST i jos odmalena ih pratim. znam sve sto se moze znati o njima(ali opet krhko je znanje)
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 10 srp, 2007 12:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Da li nam mozes reci o kojem se mjestu radi? Inace možeš se učlaniti i kod nas, sve piše na našim glavnim web stranicama, a fanzin ti možemo salti poštom. 
| uto 10 srp, 2007 12:10 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
kako se mogu uclaniti i kolika je clanarina. Hocu li dobiti i onu uniformu i pribor
|
| uto 10 srp, 2007 5:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
daso je napisao/la: kako se mogu uclaniti i kolika je clanarina. Hocu li dobiti i onu uniformu i pribor uclanit se mozes tako sto ispunis pristupnicu i uplatis 50 kn na ziro racun udruge (to ti je godisnja clanarina) i onda uplatnicu i pristupnicu posaljes na nasu adresu postom detaljnije pogledaj na nasoj web stranici http://www.usscroatia.hrpa kad dodjes tamo klikni na Udruga s lijeve strane pa potom klikni na "Clanstvo" na gornjem izborniku... i tamo ti je sve i sve je detaljnije objasnjeno
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 10 srp, 2007 6:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...uniformu i pribor moraš sam nabaviti , jer smo mi ipak udruga s neznatnim profitom... ...ili naručiti preko udruge za neku cifru... 
| sri 11 srp, 2007 10:15 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
U globalu sam protiv toga da djelujemo samo na području Zagreba. Ovako ne može imati podružnice u drugim mjestima. I to je žalosno. Ali kao što kaže Chaky; nema interesa.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 18 srp, 2007 5:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja ću osnovati u Varaždinu... ...imat će jednog člana , mene 
| čet 19 srp, 2007 5:35 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
hmmm pa ovo nije bas pametna ideja... mislim, registriram se na forum samo zbog toga da pitam je li ima sto u splitu, i onda vidim ovu odluku... too bad... naslo bi se sigurno ljudi, samo u mom malom gradu u blizini splita od mojih prijatelja nas ima 10-ak... edit: sad gledam statut i fino piše: Citat: Članak 2.
Udruga djeluje pod nazivom Udruga ljubitelja Zvjezdanih staza “U.S.S. Croatia”, skraćeni naziv Udruge je U.S.S.Croatia. U međunarodnim kontaktima koristi se naziv Star Trek Fan Association “U.S.S. Croatia”.
Sjedište Udruge je u Zagrebu, na adresi Opatijski trg 10. Udruga djeluje na području Republike Hrvatske. Udruga po potrebi može osnivati podružnice koje nemaju svojstvo pravne osobe.
Udruga se upisuje u registar kod nadležnog tijela državne uprave. nije promijenjeno ili sami ne znate sto vam pise u statutu?
|
| sri 26 ruj, 2007 12:17 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"...nije promijenjeno ili sami ne znate sto vam pise u statutu?.." Najvijerojatnije ti je poli njih ovo drugo u igri ..ak ih dobro razumin ! Pozdrav Nepismenih 10

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 1:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
novi statut nije na webu... to da djelujemo na podrucju zagreba je promjenjeno prije par mjeseci
buco... ne razumijes nas

|
| sri 26 ruj, 2007 4:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"...buco... ne razumijes nas.." Iskreno receno bas i ne ...! ak ste vec stavljali statut na board mogli ste ga ili maknut ili updatirat ...kad se promijenija... Da sad ne bude ovak je to ali nije to ...! Pozdrav Ministarstva pravosudja 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 5:58 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
da, krivo informirate mlade nadobudne trekkije... 
|
| sri 26 ruj, 2007 7:19 pm |
|
 |
|