|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sub 18 tra, 2026 12:47 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: B~R~O~D F~O~R~U~M~A
Odlazim u astrometriju vidjeti što se događa. Primam poruku od USS Pegasusa-javljaju mi da ih je udarni val pukotine teško oštetio kao i još 17 brodova iz armade kojoj se trebamo priključiti. Kapetan Pegasusa: "Požurite se, otkazuje nam life supp..."-poruka se prekida. Prije prekida dobio sam djelomičnu sliku pukotine. Ogromna je... Odlazim na most javiti novosti. Ulazim u turbolift prema mostu, kad ono... RAČUNALO: "Unable to execute. Invalid code entry." Alokin strojarnici: Što je s ovim turboliftom? Ne prihvaća moje kodove.
| ned 16 ruj, 2007 9:02 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ja sam ti ih ponistio bar za vrijeme dok se ne utvrdi istinitost te tvoje iluzije,...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 17 ruj, 2007 10:51 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Dobro, onda možemo čekati dok se pukotina ne proširi i ne uništi nas, ili dok ne pitate Predsjednika Federacije. Ja ionako nikamo ne idem jer me turbolift zaključao. Pa, mogao bih napisati dnevni sigurnosni izvještaj, ili vam reći za tajne preinake CO-a na brodu. Hmmmm...
| pon 17 ruj, 2007 2:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Poslao sam jednog mini Q-a na vas koji trenutačno ništa ne radi ali vas promatra... 
| pon 17 ruj, 2007 6:52 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Shadowmaster je napisao/la: Poslao sam jednog mini Q-a na vas koji trenutačno ništa ne radi ali vas promatra...  Ja se ne bojim Q-ova, ja sam ANDORIJANAC 
| uto 02 lis, 2007 3:35 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|