| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Novosti za ljetne dane udruge (Skypecast)
Pa ko netko zeli mozemo kreirati chat sobu na ICQ-u i istovremeno konferenciju na Skype-u tko zeli.  Inace ovo link za novi test skypecast: https://skypecasts.skype.com/skypecasts ... lk=3085328Ponavljam ovo nije link koji je provjeren server je još uvijek u beti makar je updatan. Ja sam sada instalirao i najnoviju verziju u nadi da ce to raditi. Ako vas izbaci pokusajte par puta i odustanite...
| sri 04 srp, 2007 11:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Bilo nam je ok, Skypecast test 4 je prosao dosta dobro jest da je bio zvuk malo vise losiji ali dalo se razumjeti. Vidi se jos da je stvar u beti. Poslije 45 minuta iscrpne rasprave kako je danas film na novoj TV prekasno spojili smo se na zvonkovu konferenciju koja je naposlijetku pukla pa smo se svi pokupili na forum. 
| ned 08 srp, 2007 8:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Molim sve zainteresirane za sutrasnji skypecast da instaliraju novu verziju skype-a koja je nedavno dosla u opticaj i da mi se jave na pm ili ovdje na forum da dolaze na skypecast. Posto nedjeljom jos nema kluba... 
| sub 01 ruj, 2007 12:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
OK...samo pitanje link je isti kao ovaj gore ili?
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 01 ruj, 2007 2:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Za skypecast cu ja napraviti link za 20 sati i postati cu ga na forum ako ne proradi, onda cemo se konektirati rucno...
| sub 01 ruj, 2007 2:50 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dobro, je li taj skypecast bio samo za ljeto ili ćemo nastaviti s tim svaku, svaku drugu nedjelju?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 01 ruj, 2007 4:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo tko hoce moze se probati konektirati na ovaj link: Pocetak je danas u 20:00, konekcije i prijave na konkciju ce biti aktivne 30 minuta, nakon toga cu staviti novi link ako ne uspije u 21:30 pa onda u 22:30 ako jos bude zainteresiranih neka se jave ovdje na forum... https://skypecasts.skype.com/skypecasts ... lk=3303964Zvonko ce napraviti pomocni link ako ovaj ne proradi, naravno ovo je jos uvijek u beti... Moj username je: usscroatia
| ned 02 ruj, 2007 6:32 pm |
|
 |
|