| Autor/ica |
Poruka |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
 30.8. Sastanak
Nitko baš nije napisao puno toga o sastanku... No, nema veze...igrali smo kockice, ja naravno izgubio uvijek prvi...Tedea je donijela hranu, no Grga je ju prvi ugledao(hranu)...Ronald je igrao naveliko na PC-u...pisali smo ST priče...i raspravljali o budućim projektima Udruge...jesam nešto izostavio?
| pet 31 kol, 2007 6:48 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: 30.8. Sastanak
malo detaljnije
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 31 kol, 2007 7:07 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mislav je napisao/la: ... i raspravljali o budućim projektima Udruge. Očito ja tad nisam bio prisutan. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 31 kol, 2007 9:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Razgovarali smo o svacemu, jeli Vulkanitose(svih 4 komada) Posto sam dosao poslije Ted;Deinih kolacica, nisam ih ni probao. Poslije je teddea donijela iz ducana sok i chips pa sam navalio na cips . Divili smo se Dr Jones-inim kotaciciziranim cizmama . Slusali smo citanje novonapisanih prica, i to mi je bio najbolji dio u vezi tih prica, jer je za vrijeme pisanja prica dio clanova bio mentalno odsutan Prema kraju mog prisutstva sam lobirao za prijevoz i narucio dva auta za istocni dio grada  pa sam morao odbiti kracu turu. Hvala 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 31 kol, 2007 10:50 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
T'Grel je napisao/la: Mislav je napisao/la: ... i raspravljali o budućim projektima Udruge. Očito ja tad nisam bio prisutan.  tj. max je rekao o novom kratkom filmu, bruno o emisiji, te ja se raspitao o dedictation plaque i istrakonu...
| pet 31 kol, 2007 11:42 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pa vi se super zabavljate na tim sastancima...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 01 ruj, 2007 10:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...i ja sam bil tamo ... mislima... ...tj, sms-om...
...Tedica više nije imala koga daviti... naljutila T'Grela, pa se prebacila na tvrđi orah...
| pon 03 ruj, 2007 10:48 am |
|
 |
|