| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eto, nakon dosta porodjajnih muka ipak je to uspjelo.... i sljedece nedjelje ce to vjerojatno krenuti u predvidjenih 20 sati
drago mi je da sam konacno cuo Nerminov glas ... sad jos samo video fali  ... nadam se da te necemo izgubiti zbog BiH ST udruge za koju si veceras cuo 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 11 lip, 2007 12:09 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Eto. Super je to bilo. I nadamo se da ćemo i dalje surađivati na Skypecastu. Skpye gluma...?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 11 lip, 2007 12:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Tko ima kameru moze imati video... ja imam...
Sljedeci skypecast:
https://skypecasts.skype.com/skypecasts ... alk=968942
NEDJELJA 17.06. u 20:00 sati prvo se vi logirajte pa ja dodzem ocito tako radi...
| pon 11 lip, 2007 11:33 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh sad... polako... pa necu da me gledaju dok se secem gol po kuci 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 11 lip, 2007 3:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Najbolje je da u 20:00 tocno obuces uniformu no nemoj zakasniti da nam opet ne blokira server. 
| pon 11 lip, 2007 4:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Chaky je napisao/la: drago mi je da sam konacno cuo Nerminov glas ... sad jos samo video fali  ... nadam se da te necemo izgubiti zbog BiH ST udruge za koju si veceras cuo 
Hehe, i meni je drago što sam čuo vaše glasove, a video, pa bit će i to. Vi ste nezamjenjivi i nikad vas neću napustiti. Ipak sam s vama prvo stupio u kontakt.
A što se tiče ST BiH, već sam stupio u kontakt s njima. Oni su kako sam skužio još u startu, pa sam im i ja malo pomogao. Makar sam uradio znak.:twisted:

| sri 13 lip, 2007 9:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Samo da vas podjetim da je danas skypecast. 
| ned 17 lip, 2007 12:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Eh, ne mogu danas prisustvovati skypecastu jer sam spriječen. (Thomponov koncert), a i ujutro radim.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 17 lip, 2007 6:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Hi hi hi, digni desnu pesnicu u zrak i za mene  .
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 17 lip, 2007 6:21 pm |
|
 |
|
Captain
|
kralj svemira je napisao/la: Hi hi hi, digni desnu pesnicu u zrak i za mene  .
Neka usput napravi i vulkanski pozdrav 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| ned 17 lip, 2007 6:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
| ned 17 lip, 2007 9:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Vjerojatno cemo ubuduce ipak preci na internet radio i samo voditi stvari, Skypeov server je jako labilan sto se tice rada... jedamput radi drugi put ne radi i onda blokira sve po sat i vise vremena...
| ned 17 lip, 2007 10:57 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
a bilo je fora, ja nemam mikrofon još pa sam slušala njih kaj pričaju i pisala komentare...funny 
_________________ njanjanja
|
| pon 18 lip, 2007 1:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ovaj puta nema skypecasta, radimo samo konferenciju, tko zeli a nije sudjelovao prije naka nam posalje svoj username na mail da ga spojimo.
| ned 24 lip, 2007 2:05 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
ce biti sta za ICQ???? mani je skype pod okupacijom staraca..
imati pet minuta pristupa Skypu je cudo!
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| ned 01 srp, 2007 2:26 pm |
|
 |
|