| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
evo i sexy andorija..
Ukoliko nekome izgledaju ful poznato, inspiracija mi je sailor moon..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 05 tra, 2007 1:51 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
bas sam gledo da mi je poznato od nekud..
|
| čet 05 tra, 2007 2:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| čet 05 tra, 2007 2:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
znam i ja crtat.. samo sto moje izgleda realisticnije... i jos nisam savlado tehniku stavjanja slika na komp.. nemam skener a tesko je sa digitalcem ulovit pravi kut slike..
|
| čet 05 tra, 2007 2:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Skaneri nisu tako skupio kao sto su nekad bili, bitno je kad covjek nesto nacrta rukom malo to razradit u Photoshopu malo teksure popravit evo da vidite kako to rade profesionalci:
http://www.dumpalink.com/videos/Photosh ... -a7j6.html
| čet 05 tra, 2007 2:39 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
bunnyema je napisao/la: ja ih neznam stavljat na net
mozda ti moze pomoci moj mali kratki tutorial za stavljanje slika na imageshack
http://usscroatia.hr/phpBB2/viewtopic.php?t=795&start=2
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 05 tra, 2007 2:43 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..shadowmaster mi pomaze.. "
Znaci on ti stavlja...  lipo od njega da se brine o puku..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 05 tra, 2007 4:12 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
buco je napisao/la: "..shadowmaster mi pomaze.. " Znaci on ti stavlja...  lipo od njega da se brine o puku..... 
Orca pipa.. predlažem ti kantu leda..
|
| čet 05 tra, 2007 5:40 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Zasto ..? ...mislia san na stavljanje slika...on board .. neznam za sto si ti mislila ..ma da .. a ti si mi ka susjeda vidin ja... 'orko dio... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 05 tra, 2007 6:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Slike joj stavljam u nasu galeriju... 
| pet 06 tra, 2007 1:03 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"...Slike joj stavljam u nasu galeriju... "
A kamo drugdje !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 06 tra, 2007 3:53 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma daj buco ne davi.
bunnyema super su ti slike!
bolje od dosadasnjih. posebno mi se sviđa ona prva andorijanka. a i klingonka ti je super. jedino mi ona queenica nekako nije nesto (valjda borg i anime neidu ruku pod ruku  ) ali slika sama po sebi nije losa.
ali andorjanka je najbolja 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 06 tra, 2007 4:27 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ancient Evil je napisao/la: znam i ja crtat.. samo sto moje izgleda realisticnije... i jos nisam savlado tehniku stavjanja slika na komp.. nemam skener a tesko je sa digitalcem ulovit pravi kut slike..
drago mi je da nisam jedina koja crta.. voljela bi vidjeti koji tvoj crtez.. kao sto vec pise, skeneri nisu skupi, ja sam kupila novi za 600 kn.. i to jedan od boljih.. a za 250 kn bi se dalo naci neki solidni.. a ono.. a uvijek mozes probati uzeti misa u ruke i photochop ili paint..
 )
joj.. sad sam imala voznju.. nema u gradu Puli tko mi nije izletio na cestu.. od mladih do sterih.. pocet cu ih bodovati.. klinci 5bodova, stariji 3 boda a djedice i bakice 2 boda..  ) naravno, dok skupljam bodove potrudit cu se ukljucit brisace  )
buco.. ja sam ti 100% istrijanka  iz zagorja (krapine)..  ) sala.. mislim da me od mojih 18 god 13 god provedenih u Puli i "muz" talijan/istijan cine istrijankom..
borgicu sam za****, izgleda kao biljka.. no kad je vec tu.. cemo na popravni s tim  )
|
| pet 06 tra, 2007 4:54 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ja san siguran da ces i "borgicu" napravit kak dolikuje ...a mogla bi nam nacrtat i 7od9 da ja i @nermin imao nesto za u zbirku.. jel tako nermine ?
Ah ti pjesaci , bakice , djedice...da si bar u tenku...
Da ti muz nije iz Galizane !?
Pozdrav susjeda

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 06 tra, 2007 11:09 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Budem ti ja 7/9 nacrto sutra pa cu stavit nekak na forum... jbg nema se para za skener... digitalac je jedino kaj mi preostaje.. stara je bila jamac nekoj glupaci koja ne otplacuje kredit pa zivimo samo od place od starog...
neznam zasto se vama jadam... jbg..
|
| sub 07 tra, 2007 2:46 am |
|
 |
|