|
Sada je: pon 03 kol, 2026 7:18 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Koju seriju oziviti
Kad sam vec zapoceo temu oko extra sezone da pokrenem i ovu slicnu ali ipak, nadam se, razlicitu temu.
Sto mislite da li bi imalo smisla oziviti neku od ST serija, kao sto npr. skvadra pokusava oziviti TOS sa kampanjom "Bring Back Kirk".
Ili je bolje da nista ne ozivljavaju nego da krenu sa novom postavom i novom pricom?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 28 vel, 2007 3:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Bolje da krenu s novom serijom. Nekako mi je bezveze oživljavati stare serije jer je to ipak zadiranje u njihove orginale. Orginal je orginal i nema nikakvog remastiranja ili sl. Remastirani TOS ne kanim gledati.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 vel, 2007 3:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
I ja bih radje novu seriju !!

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 28 vel, 2007 4:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja bi najrađe da se odnos orginalni BSG - novi BSG primjeni na TNG nakon Nemesisa.
ali da bi se tako nesto ostvarilo treba proci jos neko vrijeme jer svima nam je TNG jos relativno svjez u glavi tako da se neko "preobraženje" nebi dobro prihvatilo od strane vecine fanova (a ST nemoze bez svojih fanova)
tako da sumljam da ce se ta moja super-najbolja_na_svijetu-ultra-cool ideja ostvariti u skoro vrijeme
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 vel, 2007 4:33 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Ant ne se brinut , dobre i super pametne ideje uvijek nadju put do "ljudskog srca" , nekog scenariste i covijeka od beci !!!! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 28 vel, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
I ja sam za novu seriju.Originali trebaju ostati originali.
| sri 28 vel, 2007 7:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nermin_st je napisao/la: Originali trebaju ostati originali.
ovo mi (nhf) zvuci malo tvrdoglavo.
ako je moguce na necem postojecem izgraditi nesto novo, nesto divlj... hocu reci bolje, zasto ne?
ako je moguce snimiti dobar film sa Kirskom, Spockom i ekipom, zasto ne?
ako je moguce na taj film nastaviti jos bolju seriju, ja kazem samo naprijed!
to sto su ti likovi vec postojali i to sto su ih utjelovljavali drugi glumci meni nebi niucemu smetalo da uzivam u dobro napravljenoj seriji.
|
| sub 03 ožu, 2007 4:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
al ja bi nastavio u buducnost , 25 , 26-to stoljece ili 30. sa vise novih ideja i tehnologija, a ne izmisljat nacine kako prikazati buducnost (iz nase perspektive) sa tehnologijom buducnosti koja nece biti naprednija od TOS prikazane (veliki gumbi i mali skriveni ekrancici i ogromni trycorderi) , a nama s mobitelima i digitalijama da ne izgleda starinski.
To mi se ni kod Enta ne svidja. HOCU NEKAJ NOVO.
Pa recimo BSG ima standardne stare telefonske slusalice, i to u civilizaciji koja tek treba naci Zemlju. Hmff. 
|
| sub 03 ožu, 2007 7:26 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nenadg je napisao/la: Pa recimo BSG ima standardne stare telefonske slusalice, i to u civilizaciji koja tek treba naci Zemlju. Hmff. 
stare telefone ima s razlogom... nisu stavljali novu tehnologiju zbog Cylonaca koji tu tehnologiju lakse mogu kontrolirati
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 03 ožu, 2007 7:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
dobro to stara tehnologija , ali nije slusalica trebala toliko nalikovati na stare zemaljske telefonske slusalice- vjerovatno neki stari Bell-ov model koji je amerima jako poznat. 
|
| sub 03 ožu, 2007 7:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
radi se o telefonu americke vojske poznatom pod imenom TA-1 i zakon je.
ako kazez jos nesto negativno o njemu i/ili Galactici (miniseriji i/ili re-imagined seriji) biti ces izmoderiran koliko si dug i sirok
sad za ozbiljno:
ako bi sa TOSom napravili nesto slicno kao sto su napravili sa BSGom ja se nebi bunio, ali sumljam da bi tako nesto bilo izvedivo a da opet bude i orginalno. tako da mislim da je najvaznije smisliti nesto dovoljno orginalno i dovoljno kvalitetno, a opet u skladu sa dosadasnjim trekom.
|
| sub 03 ožu, 2007 7:49 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
SNIMAJU FILM O KIRKU!!!  JUPI!!! 
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sub 03 ožu, 2007 9:13 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Ant je napisao/la: ovo mi (nhf) zvuci malo tvrdoglavo. ako je moguce na necem postojecem izgraditi nesto novo, nesto divlj... hocu reci bolje, zasto ne? ako je moguce snimiti dobar film sa Kirskom, Spockom i ekipom, zasto ne? ako je moguce na taj film nastaviti jos bolju seriju, ja kazem samo naprijed! to sto su ti likovi vec postojali i to sto su ih utjelovljavali drugi glumci meni nebi niucemu smetalo da uzivam u dobro napravljenoj seriji.
Ok,ti bi kako vidim volio novu seriju na bazi neke stare,ali meni je bolje da se napravi nova serija,novi likovi,drugi brod itd.
| ned 04 ožu, 2007 5:00 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Meni je totalno bezveze da Kirk, Spocka ili Picarda glumi neki drugi glumac. To je glupo!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 04 ožu, 2007 5:04 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Slažem se,ako je Picard naslijedio Enteprise poslije Kirka,neka onda novo ime naslijedi Enterprise ili neki drugi brod.Ok film i može proći.
| ned 04 ožu, 2007 5:07 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|