| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: Predstavite se
Gorchek je napisao/la: Jedan si od rijetkih koji još navraćaš počistiti prašinu, neka, tako i treba! Samo nek na male ekrane krene neka ST serija i sajt će odmah oživjeti  Nadam se da će se pritom i Krešo malo aktivirati, čovjeka je stvarno teško pokrenuti  Na listi čekanja je gomila napisanih tekstova, koji samo čekaju da ih se ''podigne'' na stranicu, među njima i oni tvoji - vjerojatno si na njih dosad i zaboravio  hehe, komentiram ja samo u komentarima vijesti, a još dok je bio forum bio sam i tamo aktivan malo, a pisao za sajt nisam osobno ništa, zamjenio si me vjerojatno s nekim tko još posjećuje sajt.Tamo isto koristim ovo ime. A znam da je pustoš,malo nas navrati, ali je tako, nema nekih događanja puno oko ST, nadajmo se da će bit ubuduće.
|
| čet 18 lis, 2012 2:17 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
@Gorchek 
| čet 18 lis, 2012 2:36 am |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: pet 19 lis, 2012 6:33 pm Postovi: 1 Koje si vrste?: Elf
|
Pozdrav svima evo nakon dugo vremena odlucio sam se i ja pridružiti vama Ukratko o sebi mogu reci da sam dugogodišnji član udruge otprilike 2 godine i u tom razdoblju sam aktivan član udruge koja mi je dosta zanimljiva. LP 
|
| pet 19 lis, 2012 6:53 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobrodošao Haldir i još bolje se snašao 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 19 lis, 2012 8:11 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Welcome Haldir & have fun
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 19 lis, 2012 8:48 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Haldir je napisao/la: Pozdrav svima evo nakon dugo vremena odlucio sam se i ja pridružiti vama Ukratko o sebi mogu reci da sam dugogodišnji član udruge otprilike 2 godine i u tom razdoblju sam aktivan član udruge koja mi je dosta zanimljiva. LP  član udruge a tek sada nam se pridružuješ na forumu, a dobro...nikad nije kasno  pa dobro nam došao 
| pet 19 lis, 2012 10:31 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Haldir je napisao/la: Pozdrav svima evo nakon dugo vremena odlucio sam se i ja pridružiti vama Ukratko o sebi mogu reci da sam dugogodišnji član udruge otprilike 2 godine i u tom razdoblju sam aktivan član udruge koja mi je dosta zanimljiva. LP  Dobro nam došao hm šta je ovo još malo pa cemo imat i cijelu prstenovu družinu 
|
| pet 19 lis, 2012 10:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao @pahuljica, trebala si biti sinoć u udruzi dok su se mučili sa registracijom i captchama, a suiki i ja ih iz pozadine pod***avali 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 19 lis, 2012 10:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
welcome Haldir 
|
| ned 21 lis, 2012 1:55 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 31 srp, 2012 7:01 pm Postovi: 64 Lokacija: Zgb Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Koje si vrste?: Borg
|
Haldir je napisao/la: Pozdrav svima evo nakon dugo vremena odlucio sam se i ja pridružiti vama Ukratko o sebi mogu reci da sam dugogodišnji član udruge otprilike 2 godine i u tom razdoblju sam aktivan član udruge koja mi je dosta zanimljiva. LP  Super! 
|
| ned 21 lis, 2012 4:22 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Haldir je napisao/la: Ukratko o sebi mogu reci da sam dugogodišnji član udruge otprilike 2 godine i u tom razdoblju sam aktivan član udruge koja mi je dosta zanimljiva. LP  Kako netko može biti dugogodišnji član udruge ako je u istoj član samo 2 godine?? Valjda sam ja dugogodišnji član jer sam u udruzi 7 godina. Al dobro... nije bitno. Dobro došao, Haldir. Znam te, ptico tko si. Haha....
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 21 lis, 2012 4:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
_________________ run you clever boy and remember...
|
| ned 21 lis, 2012 5:02 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
@Haldir 
| pon 22 lis, 2012 11:21 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 08 sij, 2013 1:44 am Postovi: 22 Lokacija: Geostationary orbit around Andor Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Now passing through Epsilon Serpentis Koje si vrste?: Therbian
|
Dakle, krenimo od početka. Ja sam u ovim krajevima poznat kao Evil Philanthropist i dugogodišnji sam fan Star Treka, a također volim pogledat neki drugi SciFi film ili seriju tu i tamo. Interesira me matematika i obožavam elektrotehniku i računalstvo. Meni osobno je Star Trek Voyager najbolja serija, a The Voyage Home najbolji film. Volim i nove specijalne efekte u TNG Remastered i jedva čekam da to završe.
Nažalost živim daleko od Zagreba i tamo sam samo ljeti pa se nemogu pridružiti vašoj jolly good udruzi. To je manje-više to, inspiracija u 3 ujutro mi nije jača strana.
| uto 08 sij, 2013 4:34 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: ned 16 ruj, 2012 10:28 pm Postovi: 42 Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Hladan Koje si vrste?: Kronos
|
Welcome... EVIL!!
|
| uto 08 sij, 2013 11:28 am |
|
 |
|