|
Sada je: pon 03 kol, 2026 11:53 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Cure fanovi Star Treka, ima li vas?
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Cure fanovi Star Treka, ima li vas?
Bliss je napisao/la: Hvala, ne treba mi ništa od navedenog. Yep, imam probleme, pa što? Ako se povremeno i pikam, to nije vaš problem, LOL, koga ti praviš debilima? Pa otkad si došla samo guraš svima svoju "mizeriju" pod nos i tražiš pažnju, kao da se hraniš tuđim sažaljenjem. I onda još imaš obraza napisat "to nije vaš problem", te vrijeđat neke forumaše koji su ovdje došli davno prije tebe, i koji će tu biti još dugo nakon što odeš.
|
| uto 21 kol, 2012 2:53 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Je li ovo neka ,,Nontopic pričaonica o osjetljivim temama u kojoj je dopušteno podbadanje'' u ,,Star Trek brbljaonici''? 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 21 kol, 2012 9:48 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Točkica je napisao/la: Je li ovo neka ,,Nontopic pričaonica o osjetljivim temama u kojoj je dopušteno podbadanje'' u ,,Star Trek brbljaonici''? Ja ne znam točno što je ovo, al će jako brzo završit u smeću, jednom kad svi ispucaju frustracije. Osim Mikijevog posta, koji će bit imortaliziran u TBO-u ili negdje drugdje...
|
| uto 21 kol, 2012 11:18 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Oz, evo ti izazova - čišćenje teme od gluposti i zadržavanje samo onoga što je tema. Meni se to nekad čak i dalo raditi  Takve offtopic rasprave je najbolje odmah u početku odvojit u drugu temu ili bacit u nontopic ili i pobrisati ako je besmisleno, no kad se čeka postane preveliki kaos i tlaka za čišćenje... I da nešto napišem o temi, Ima sasvim dovoljno cura koje su trek fanovi, ili ih je barem bilo. U početku (prije 10g) je u kafić gdje smo se nalazili često dolazilo i više cura nego dečki. Mislim da je zadnji put više cura nego dečki (a da ima ukupno bar 15 ljudi) došlo 4/2012. U ta davna vremena nakon što su počeli sastanci, ekipa se dosta brzo međusobno sparila, neki su još i dan danas u vezi, oženjeni, imaju djecu. Ja sam u to doba imao takvu sreću da sam se zainteresirao za curu za koju sam nakon više godina saznao da je lezba A sve ono kasnije (trokuti, četverokuti i matematika općenito) bolje da ne spominjem, ako ništa drugo onda zato jer neki sudionici još i dan danas navrate na forum Da nisam lijen, izvukao bih nekolicinu slika pa napravio kronološki pregled uz analizu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 kol, 2012 1:11 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: Da nisam lijen, izvukao bih nekolicinu slika pa napravio kronološki pregled uz analizu  Ajme, to bi bilo fora. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 kol, 2012 1:19 pm |
|
 |
|
bubica
|
Točkice, zašto si pobrisala post? Bio je odličan, pobogu! 
|
| uto 21 kol, 2012 1:22 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Bliss je napisao/la: Ovdje sam došla samo radi jedne osobe koja zna tko sam. Vi ostali mi niste bitni kao što niti ja nisam vama bitna. Onda te povremeno podbadanje i za*ebancija ne bi trebali smetati.  Bliss je napisao/la: Na otrovnu razinu Mikija i njemu sličnih neću se spuštati jer to se ne dolikuje pravom star trek fanu koji bi trebao uvažavati svačije probleme i različitosti, što kod dotičnih nije slučaj. Ja nisam Star Trek fan tako da me boli kok. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 21 kol, 2012 3:00 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: sub 04 vel, 2012 10:47 pm Postovi: 102 Spol: Muški Opis Stanja: Homeless Koje si vrste?: 1/2vilenjak
|
| uto 21 kol, 2012 3:07 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 21 kol, 2012 3:16 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
_Oz je napisao/la: Točkice, zašto si pobrisala post? Bio je odličan, pobogu!  Hm, prvo sam pomislila ,,Kad je bal...'', a zatim sam se posramila i zaključila da ne želim dolijevati ulje na vatru. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| uto 21 kol, 2012 3:37 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Post uopce nije bilo...hm...uljast. Steta.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 kol, 2012 4:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Točkica je napisao/la: Ismijavanje je svega i svačega Mikijev modus operandi. Točkica je napravila gramatičku grješku hiiii hiii
|
| uto 21 kol, 2012 5:01 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Gdje?
|
| uto 21 kol, 2012 5:14 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 18 kol, 2012 5:25 pm Postovi: 90 Lokacija: Krapina/Zagreb, Hrvatska Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: komplicirano Koje si vrste?: Klingonac
|
Točkica je napisao/la: Gdje? "je" na krivom mjestu 
_________________ http://botf2.star-trek-games.com/viewtopic.php?f=13&t=1356
Bitka je smisao života, uvijek ima bitaka za borbu, bitno je samo boriti se časno...samo tako možemo pobijediti kao ono što jesmo, čim izdamo sami sebe bolje da ni ne pobijedimo jer dokazujemo da smo gori od onih koje preziremo.
|
| uto 21 kol, 2012 5:23 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Mislim da je pitanje kamo ide enklitika još pod raspravom i čini mi se da postoji struja koja tvrdi da treba ići što bliže početku rečenice (znači, ne ,,Pjesnik Marulić je...'' nego ,,Pjesnik je Marulić...''). Kamo sam po vašem mišljenju trebala staviti ,,je''?
|
| uto 21 kol, 2012 5:35 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|