|
Sada je: sri 24 lip, 2026 3:55 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Predstavite se
Ne bih znao, više se i ne sjećam tko je točno bio i o čemu je pisao/pisala, ali sličan je bio stil da dođe pa traži informacije o temi, mišljenja i sl.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 13 srp, 2011 7:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Pozdrav 7700 mislim da ti ovdje neće biti dosadno 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 18 srp, 2011 7:36 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Pozdrav 7700!!!! ...nadam se da ćeš se snaći na forumu i da ćeš nekog prijatelja ili prijateljicu 
| pon 18 srp, 2011 8:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
welcome 7000! 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pon 18 srp, 2011 9:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošla! Ovdje se tu i tamo može naći ekipe za razgovor o treku  , a ako si u ZG, možeš navratiti i do udruge 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 18 srp, 2011 9:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Welcome 7700! Uglavnom ovdje je ekipa uvijek za zabavu i druženje tak da vjerujem da će ti bit dobro i da ćeš nać frenda/frendicu, a možda i nešt više
Tak da, želim ti ugodno postanje i zabavu
A i udruga je uvijek spremna regrutirati nove članove/ice kao što kaže Cviček
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 18 srp, 2011 11:05 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
7700 je napisao/la: Inače nemam apsolutno nikoga, sve što radim odvija se u nepodnošljivoj samoći i moj život je poput torture koja nikada ne prestaje. E! Dal slušaš My Dying Bride? 
|
| pon 18 srp, 2011 11:54 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
7700 je napisao/la: Inače nemam apsolutno nikoga, sve što radim odvija se u nepodnošljivoj samoći i moj život je poput torture koja nikada ne prestaje. Možda nekim slučajem ovdje upoznam nekoga tko je dovoljno senzibiliziran da uvaži moju različitost i postane mi prijatelj/ica...
Uskoro ću imati 26 godina... Samo Deppresive Black Metal! \m/ Welcome. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 19 srp, 2011 12:02 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pozz 7700 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 19 srp, 2011 4:01 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Welcome 7700!  Post long and prosper! Otkud takav nick?
| uto 19 srp, 2011 8:59 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Welcome 7700! 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 19 srp, 2011 7:28 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: pon 11 srp, 2011 10:56 am Postovi: 7 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Changeling
|
Cvicek je napisao/la: Dobrodošla Ducky! Ducky je napisao/la: Razlog?! Pa više isprika, nego razlog, ali treba mi pomoć oko diplomskog koji je vezan za Star Trek Znaš li da nisi prva koja u HR radi diplomski iz teme povezane s Trekom? Baš lijepo za vidjeti  Ducky je napisao/la: U principu sam SF fan općenito, Star Trek tu zauzima krunsko mjesto, praktički cijeli svoj svjesni život, al se nisam baš socijalizirala sa istomišljenicima osim onako na kavi s frendom koji je zaljubljen u T'Pol pa ispituje gluposti...tako da se radujem razmjeni informacija, znanja i "konstruktivnom" gubljenju vremena tu s vama BTW, moju sestru su kao malu zvali Ducka. Da nije i tebi ime Dubravka?  Hah za pretpostaviti je da se još netko sjetio  možda neki ferovac Najblesavije na mom faksu za što sam čula do sada je bilo Metallica i filozofija Jok, Daria, al su me zvali Dačo, pa Daki, pa malo modificiraš i dobiješ Ducky...nije da mi je nešto dugo ime da ga treba skračivat al ljudi vole nadimke Eh da jesam, s juga sam, južno južnije, sve tužnije 
|
| sri 20 srp, 2011 10:18 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma sta tuznije ..sad je bas super 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 21 srp, 2011 6:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Voliš NCIS?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 21 srp, 2011 6:39 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
To je i meni bila prva asocijacija 
| sub 23 srp, 2011 4:29 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|