| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
 Re: Nontopic pričaonica
Ma nije mi prvo zaposlenje. Jedino me brine da necu dobit posao jer imam dugu kosu Nisu nista spominjali, ali je ova zenska sta je vodila razgovor par puta pogledala u moju kosu Ja bi se osisa radi posla, iako mi prijatelji govore ne, a nije ne zelim, ali... Dogovorili smo se oko place. Nije mi sada toliko bitna, koliko toliko, glavno da radim.
| sri 29 lip, 2011 5:06 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
Sorron je napisao/la: Ja bi se osisa radi posla ne, ne, ne, ne, ne... stavi kapu na glavu. još neka bude neki njihov logo, i eto 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sri 29 lip, 2011 5:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Spet je napisao/la: Ako ti je prvo zaposlenje uvijek možeš natuknut da za tebe ne trebaju plaćat doprinose na plaću (ne iz plaće, nego na plaću). To im bitno smanjuje trošak plaće. Mislim, njima je bitno, tebi ne. Ne bi li svaki poslodavac to trebao znati?
|
| sri 29 lip, 2011 5:44 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Ah, Rowena, vidit cemo, evo zvali su me i prekosutra idem na posao. Nemoj nista govorit A. za sisanje 
| sri 29 lip, 2011 6:06 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Dude, bolje se ošišaj. 28 godina na grbi, teško ćeš se zaposlit ak izgledaš ko Isus. Imao sam i ja čupu i bradurinu, i neopisivo je olakšanje dok je glava manje dlakava. Iako mi ponekad fali vlastita kosa u grkljanu od silnog benganja dok je neki metal u pozadini, al kaj sad.
|
| sri 29 lip, 2011 9:17 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: uto 28 lip, 2011 9:11 pm Postovi: 15 Koje si vrste?: Cenobite
|
 Re: Što ste zadnje gledali?
sucker punch uzivala sam 
_________________ She is the one with the devilish eyes,she is so cruel and full of surprise, she sucks you dry but you cannot deny,she is the one to bring you down to your knees
|
| sri 29 lip, 2011 9:35 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Samo da rasčistim eventualne nedoumice, shirajzl je davno zamolio Točkicu da obriše pipkajuću temu.
|
| sri 29 lip, 2011 10:19 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Sorron je napisao/la: Ah, Rowena, vidit cemo, evo zvali su me i prekosutra idem na posao. Nemoj nista govorit A. za sisanje  Ae ae, nije to tak strašno, i ja sam se sa 40 cm ošišao na 1 cm dužine kad sam upisao srednju i tad sam furao dosta opaku frizuru karakterističnu za razdoblje 1999. godine. Kasnije sam opet pustio kosu i otkrio Taake (a s time i bukkake).
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 29 lip, 2011 10:46 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja imam frendicu sa kosom do guzice...strava no ja to ne bih mogla 
| sri 29 lip, 2011 10:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pahuljica je napisao/la: ja imam frendicu sa kosom do guzice...strava no ja to ne bih mogla  Ko ti je ta frendica? Jel ju možda znam?
Jbg, palim se na takve pa moram pitat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 29 lip, 2011 10:51 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ne znam, možda...no nećemo tu o mojim frendicama 
| sri 29 lip, 2011 10:52 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Znaš je. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 29 lip, 2011 10:53 pm |
|
 |
|
fluffy
|
| sri 29 lip, 2011 11:08 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
shirajzl je napisao/la: Samo da rasčistim eventualne nedoumice, shirajzl je davno zamolio Točkicu da obriše pipkajuću temu. Koju ćeš seriju gledat prek ljeta i gdje si stao sa DS9? To sam te mislio pitat. Al se nećeš družit više. 
|
| sri 29 lip, 2011 11:55 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sov ..pa ti si to stavija wolowitza ..srodnu dusu 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 30 lip, 2011 2:55 am |
|
 |
|