Sada je: uto 25 kol, 2026 11:58 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 229 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sljedeća
 Parade i homoseksualna prava 
Autor/ica Poruka
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: Interes ko izvor bilo kakve diskriminacije ?
Ja san napisa vise u smislu "ima ljudi koji ne podrzavaju gay brak jer bi tili unuke i dicu u "normalnoj" obitelji radije ..nego da njihova dica budu gay"

Tebe san napisa cisto ko primjer ..da se opet i iz homofobije moze izvuc "interes" :zubo:

ned 19 lip, 2011 2:00 pm
Defender of Earth

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
The Boz je napisao/la:
captain je napisao/la:
Ti i cura se ozenite ..zelite imat unuke ..sin postane gay i nemoze imat unuke ..plus kod tradicionalnijih obitelji "loza" to jest prezime se ne prenosi dalje i eto sukoba interesa :mrgreen:

Evo i još jednih od zabluda. Nitko ne može "postati" gay ovako preko noći.
Ono dosadne su mi ženske pa ću sad malo preći na muške.
To je netko od rođenja ili nije. Sve drugo su predrasude.

ned 19 lip, 2011 3:05 pm
Make it so
Make it so

Meni nekako logicnije zvuci da su ljudi bisexualni po prirodi pa s vrimenom jedna strana postane dominantna ..s tim da je heterosexualna strana potribna za biolosko prezivljavanje rase

ned 19 lip, 2011 3:08 pm
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
Post Re: Gej parade
El Zvonko je napisao/la:
Citat:
Homoseksualnost ukratko kao kompleks više psihičkih, mentalnih i socijalnih poremećaja možemo definirati kao:

Kompleks nedozrelosti muškarca i bježanja od odgovornosti.

Nedozrelost, zaostalost u razvoju,(infantilonost) s retrogradnim učincima faze djetinjstva 3-9 godina, nemogućnost adaptacija u normalno socijalno i mentalno okruženje. Zato pokušavaju izmijeniti, ne sebe - nego svoje okruženje, time izazivaju učinak - otpora i sukoba na svim nivoima. To još više pojačava njihovu spoznaju da su - mentalno degenerirani, to ih zbija u njihove krugove gdje traže - sigurnost i zaštitu, te pokušavaju unutar tih krugova- sami među sobom - biti "normalni" kad to već izvanjska stvarnost REALNOG SVIJETA ne prihvaća. Zaostalost u mentalnom razvoju je kao jedna rupa, u visokoj zgradi... rupa u konstrukciji, koja stalno prijeti zgradi, jer nije od temelja dobro postavljena niti izrađena... ta rupa u konstrukciji izaziva stalne probleme i postaje opasnot za ostale - zdrave ,ispravno izgrađene zgarde.

Odkud je ovaj citat samo me to zanima... zvuči mi kao oni wana be članci koji apsolutno ne koriste nikakve izvore nego bubaju ko maksim po diviziji... još su krivo napisali infatilnost. Inače u psihologiji ne postoji nijedna opisana faza koja traje od 3 - 9 godina!? Kakvo je to normalno mentalno okruženje? Mentalna degeneracija se odnosi na snižene intelektualne sposobnosti, i ljudi je obično upravo zbog bolesti nisu svjesni. I samo da napomenem da nijedno istraživanje ne pokazuje korelaciju između homoseksualizma i mentalne degeneracije!!! Ono što ih zbija u krugove gdje traže sigurnosti i zaštitu jest činjenica da gay ne smije to reć usred noći gdje ima ljudi u strahu da ga netko ne izmlati... to je po meni degenrirano..

Cijeli zaključak je toliko poetski napisan da ne znam... mislim da mu se nema što protivit... ili ima...
Zaostalost u mentalnom razvoju ponovno nema veze s tim jel netko gay ili ne... Smatram da ima puno LGBT pojedinaca koje su "loše izgrađeni" zbog pojedinaca koji su obilježili njihov život, a ne zato što su bolesni ili deformirani. Svaki put kada netko vikne vječno proklestvo za gay ljude, svaki put kad se netko odnosio prema njima kao bolesnim i perverznim ili opasnim za tuđu djecu pridonosio je tome da njihov osjećaj vrijednosti i samopoštovanja su uništavani i na kraju njihov duh bude bespovratno slomljen. Nije božja volja, niti je rezultat njihove "bolesti" to što mnogi mladi imaju lošu konstrukciju i što ta konstrukcija pukne i iskaže se u onom najgorem - samoubojstvu. Njihova loša konstrukcija je direktan rezultat gluposti i straha roditelja i društva od riječi gay. I sve dok se homoseksualizam bude mistificirao upravo ovakvim člancima i citatima iznad, dok budu postojali ljudi koji slušaju fantazije i dehumanizirajuće klevete, koji ne istražuju iznad onoga što im je rečeno, postojat će djeca koja sjede u vašim i tvojim kućama,crkvama, školama, učionicama, nogometnim treninzima, ulicama, sazivima, nepoznata vama ona će slušati dok vi odjekujete amen na navedene izjave. I to će utišati njihove nade. Nade za razumijevanje i prihvaćanje i za vašu ljubav. A vaša mržnja nerazumijvanje i strah od riječi gay će utišati te nade. Stoga prije nego odjeknete amen (tako je), razmislite i sjetite se, dijete sluša! ( Mary Griffith)
Sve dok se ova bolest ne izliječi - bolest društva homofobije bit će potrebe i za paradama i za borbom za ljudska prava. Prava na seksualnu orijentaciju.

ned 19 lip, 2011 3:26 pm
Profil Web stranica
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Da, baš tako... u nama se događa borba dobra i zla... od rođenja... ma majkooo mojaaa.... :zgrožen:

ned 19 lip, 2011 3:34 pm
Profil Web stranica
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
ahm... nije da sam strucnjak na doticnom podrucju, ali osjecam neodoljivu potrebu komentirati:

kako netko moze biti homoseksualan, heteroseksualan ili biseksualan od rođenja?

ja nikada u zivotu nisam susreo seksualnu bebu.

ned 19 lip, 2011 3:42 pm
Profil ICQ Web stranica
dr.med.
dr.med.

Nisi, al u njoj je već formirano koji će je spol privlačit. Eto tako je. Sad imaš hrpu oprečnih mišljenja na tu temu... Od toga da se svi rađamo hetero pa da postajemo gay, do toga da se rađamo gay/hetero/bi...

ned 19 lip, 2011 3:44 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Sta bi to sad tribalo znacit :?

Nisan nikad uopce nit pomislia pisat o sex orijentacijama ko "dobru" i "zlu" .. za generalni zivot ova definicija ima itekako tezinu ..jer uistinu svak se bori sa losim i dobrim postupcima i pokusava kroz zivot pronaci neku zlatnu sredinu

Mozda mi radar za sarkazam neradi danas ..no zbog cega je pomisao o fluidnoj sex orijentaciji ..to jest određenoj bisexualnosti u ljudi bila potpuni promasaj

Vec ako je neko "zgrozen" nekom tezom ili trdnjom neka je opovrgne

ned 19 lip, 2011 3:48 pm
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Re: Parade i homoseksualna prava
Topic oćišćen. Hajdmo sada dalje bez izljeva mržnje prema bilo kome. Može?

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

ned 19 lip, 2011 4:53 pm
Defender of Earth

Ant je napisao/la:
ahm... nije da sam strucnjak na doticnom podrucju, ali osjecam neodoljivu potrebu komentirati:

kako netko moze biti homoseksualan, heteroseksualan ili biseksualan od rođenja?

ja nikada u zivotu nisam susreo seksualnu bebu.

Pa naravno da beba nema i ne može imati izraženu svoju seksualnost ali to ne znači da se od samog rođenja ako ne i ranije u genima nije "zapisano" dali je netko homoseksualno i heteroseksualno opredjeljen. Nisam biolog ali mislim da to ima veze s brojem testosterona i estrogena u svakoj osobi i da to utječe na nečiju seksualnu opredjeljenost. Kako kod velike večine muškaraca testosteron prevladava zato su pretpostavljam većina muškaraca heteroseksualci, ali uvijek se zna desiti da pri rođenju estrogen zna biti u većoj količini nego uobičajno i da je to razlog homoseksualizma. Naravno i obrnut slučaj kod žena, tj. da kod lezbijki da testosteron bude u većem omjeru nego kod heteroseksualnih žena.
A inače kolko znam to dolazi do izražaja tek u doba adolescencije kad se inače ljudi počinju seksualno osvješćivat.

ned 19 lip, 2011 5:37 pm
PARTIJA

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Zašto neki ljudi koji nisu gay imaju takvu potrebu braniti homoseksualizam i boriti se protiv homofoba? To me oduvijek fasciniralo...

ned 19 lip, 2011 5:40 pm
Defender of Earth

shirajzl je napisao/la:
Zašto neki ljudi koji nisu gay imaju takvu potrebu braniti homoseksualizam i boriti se protiv homofoba? To me oduvijek fasciniralo...

Zato što je svaka vrsta mržnje i segregacije koja se bazira na tome što je netko ili određena skupina ljudi drugačija od većine pogrešna i nakaradna i protiv toga se mora boriti. Jer ovdje nije riječ samo o homoseksualcima i lezbijkama, ovdje je riječ o tome da se u biti zabranjuje ljudima pravo da budu različiti, tj. ono ok budi ti različit "samo u svoja 4 zida".

ned 19 lip, 2011 6:07 pm
dr.med.
dr.med.

shirajzl je napisao/la:

Zato što vjerujem da prava koja vrijede za jednog vrijede za sve... :?

ned 19 lip, 2011 7:48 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
shirajzl je napisao/la:

Zašto neki ljudi koji nisu napadnuti na ulici imaju takvu potrebu solidarno prosvjedovati protiv nasilja?
Zašto neki ljudi koji imaju redovit posao i plaću imaju takvu potrebu ustati protiv korupcije iako nisu direkto osjetili njene posljedice?
Zašto neki ljudi koji su sa sela i žive na friškom zraku ipak imaju takvu potrebu da odu u grad i pridruže se zelenim akcijama u prosvjedu protiv zagađenja?

Zašto se Širajzl praviš grbav?

Suikotreki je napisao/la:
Zato što je svaka vrsta mržnje i segregacije koja se bazira na tome što je netko ili određena skupina ljudi drugačija od većine pogrešna i nakaradna i protiv toga se mora boriti. Jer ovdje nije riječ samo o homoseksualcima i lezbijkama, ovdje je riječ o tome da se u biti zabranjuje ljudima pravo da budu različiti, tj. ono ok budi ti različit "samo u svoja 4 zida".

I ne samo to.

Zato jer je ovo, vjerovali ili ne - demokratska Hrvatska. Sjećate se onih parola za vrijeme rata - sloboda, biti slobodan, birati svoj put i sl. Nekima je još uvijek pojam 'sloboda' ekvivalent pojmu 'biti nejugoslaven'. Baš jučer na Dnevniku vidim neke branitelje kako urliču kako su gejevi 'sramota' Hrvatske, a zašto? Država se stvorila među ostalim da ljudi mogu odabrati svoj put. Ako su svi hrvatokatolikotomsonovci, onda ko da smo opet u Jugi, samo sa drugim nazivom.

Pretpostavljam da je moj post maknut zbog vulgarizama. Big deal.

ned 19 lip, 2011 8:27 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Suiko, nisu svi feminizirani muškarci homoseksualci, to ti je posve promašena ideja. Upoznao sam par feminiziranih, i nadasve su hetero. Upoznao sam i jednog geja, i nadasve je...hm...muževan.

Feminizirani muškarci nastaju u trudnoći kad je mama izložena stresu, pa onda fetus bude oblijan estrogenom. Zato.

A imao sam cimera na faksu koji je isto prešao na gej stranu. A imao je više cura. Tak da odbacujem tu ideju o genetskoj predodređenosti za homo/hetero.

ned 19 lip, 2011 8:30 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 229 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: