| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Nontopic pričaonica
Oz sam odgledao 3 puta. 
|
| sri 08 lip, 2011 10:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kad smo vec kod Oza, i to bi se dalo pogledat.  inace, Californication je u biti dosta lijepo zaokruzen. trebali su seriju zavrsiti tu na kraju cetvrte sezone. iskreno mislim da je svako daljnje snimanje samo cijeđenje para bez kreativnog žara.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 08 lip, 2011 10:41 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| sri 08 lip, 2011 10:42 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ant je napisao/la: inace, Californication je u biti dosta lijepo zaokruzen. trebali su seriju zavrsiti tu na kraju cetvrte sezone. iskreno mislim da je svako daljnje snimanje samo cijeđenje para bez kreativnog žara.
Zar se to ne događa svakoj seriji? Postoji jedna zaokružena radnja nakon koje slijedi šamaranje mrtvog magarca ubacivanjem bezveznih likova i preokreta u radnji i sveopćeg forsiranja...Uvijek mi na pamet padne Prison Break. Kakav je to masakr bio nakon 2. sezone...postalo je groteskno na kraju. Inače, skinuo sam 4 sezone Californicationa tako da je to dobro. 
|
| sri 08 lip, 2011 10:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ha, ima serija koje budu ok do kraja. kad smo vec na trek forumu, uzmimo TNG. sesta, sedma sezona su cista klasika.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 08 lip, 2011 10:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Californication? Zašto bi itko... Lost! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 08 lip, 2011 11:02 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
green green grass 
| sri 08 lip, 2011 11:02 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Lost. Oz ne seri. Meni je ta serija bila lani osvježenje. Vani +40, a ja mislima na plaži. Meni je plaža 200m od kuće. Shit fikciju ostavljam intelektualno zakinutima 
|
| sri 08 lip, 2011 11:03 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ja sam intelektualno zakinut i plaža mi je udaljena 200km. Ne seri reko sam.  ___________ Širajzl, pogledaj Twin Peaks ak nisi.
|
| čet 09 lip, 2011 8:27 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
To mi je nešto poznato...koji je žanr?
|
| pet 10 lip, 2011 7:43 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
viewtopic.php?f=9&t=5546Krimi/misterij/triler/horor/nadrealnifantasy/mindfuck/sapunica/holyshitomgwtf Muziku iz špice si sigurno čuo. Pogle na IMDB http://www.imdb.com/title/tt0098936/kak ima lijepu ocjenu. Ak misliš gledat, obavezno seriju prvo. Film je prequel i praktički spoila cijelu seriju. A film je naknadno snimljen, samo da se prikaže što je zaplet cijele priče. Inače Lynch ti snima takve umoboleštine, tak da se nemoj iznenadit ak se nešto doima blesavo.
|
| pet 10 lip, 2011 8:31 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
Meni je Twin Peeks prebolestan i zato mi je i genijalan a Lyncha obožavam i njegov Plavi baršun
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| pet 10 lip, 2011 11:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I tako mi slavimo sestrinu diplomu... roštilj i to eh i sad su počeli puštati onu narodnjak ti si nadareni konj, bila sam ti privjesak ili tak neš pa sam došo uzet pauzu uz koji BR... al ostavio pivu vani tak da..
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 lip, 2011 11:20 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
očaj očaj i samo očaj. ujutro je ispit, ne mogu spavati jer sam nervozna a ne mogu učiti jer sam umorna. a trebala bih učiti iako kako stvari stoje neću proći 
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| sri 15 lip, 2011 1:20 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Zbog ovakih liberalnih tema gadi mi se ovaj forum .......
| sri 15 lip, 2011 1:41 pm |
|
 |
|