|
Sada je: sub 05 ruj, 2026 2:43 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Nontopic pričaonica
Moram kupit benzin. Ispucao sam kanister. A i ulje mi pri kraju.
|
| pon 25 tra, 2011 11:32 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...moj stari koristi onu na struju 
| pon 25 tra, 2011 11:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Imam novog kućnog ljubimca, iako ne znam kako dugo. Nazvat ću ga SOV. Jučer u grabi (ironično, svega par metara dalje od mjesta mog pada) sam našao malu sovu. Valjda je Sov učio letit i pao. Jer nekih dvadesetak metara dalje se nalazi zbilja visok bor, i tamo mnogo ptica ima gnijezdo, pa tako i sove. Uglavnom, valjda se Sov odgurnuo u daljinu i nije mogao zadržati visinu i završio u grabi. Srećom. Da je metar dalje, završio bi na cesti. Al nisam ga prisvojio. Sikće, klepeće kljunom, napuhne se i skače prema meni, širi krila. Tjera me. Boji me se. Tak da sam ga jučer ostavio preko noći, pa reko valjda će se Sovova mama probuditi i odvući ga. To se i dogodilo. Danas se probudim, Sova nema. Da bi ga pronašao popodne ispod lješnjaka. Preko ograde. Pa pretpostavljam da je mama došla, odvukla ga doma, ispenkala ga što je bio zločest, a Sov ko Sov, opet je skočio, samo ovaj put u drugu stranu.  I opet sikće, klepeće, maše i skače ko da sam mu ja kriv. 
|
| ned 01 svi, 2011 7:30 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ajme.  Sov.  Sov će biti ponosan. ^^ Naš Sov, jel.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 01 svi, 2011 7:43 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jao, mala sovica  ...PIC 
| ned 01 svi, 2011 8:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Baš simpatično  Pridružujem se željama za fotku, kao i to da nam javiš kako je Sovova avantura završila  BTW, zar se sove ne daju pripitomiti? Ili je ova već previše stara pa je prekasno za to?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 01 svi, 2011 8:12 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ne znam kako ga pripitomiti.  Ez aj sed, čim se približim, kreće u obranu. Ne znam što mu dati za jesti, nekak mi ne pada na pamet da idem u lov na miševe. Pitanje je dal ću ga vidjet.  Ez aj sed, ne znam kako dugo će mi biti 'ljubimac', jer i jučer i danas je bila slučajnost što sam našao sovu Sova. Sinoć ga je valjda mater našla i odvukla, pa sam mislio da ga neću više vidjet, kad ono, danas je opet skočio. Valjda će ga i večeras mater odvuć u krošnju. Tak da ne znam dal ću ga vidjet sutra. A možda je Sov suicidalan? 
|
| ned 01 svi, 2011 9:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Možda da navučeš radne rukavice, pa da ga preseliš na neko drvo, da ne bude prelagan plijen za mačore? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 01 svi, 2011 9:11 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Tri su danas bili pored Sova, nijedan mu se nije usudio približit. Moj mali je opasan.
|
| ned 01 svi, 2011 10:29 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Moja frendica je tako našla čiopu... i hranila ga je mekom hranom za mačke jer ta ima najbolji omjer svega što mu treba...  Al prije toga je potražila broj od ptičjeg veterinara i pitala što može jest i tako slično... I sve ptice sikću lupaju krilima kad ih pokušavaš hranit, to je normalno jer su ptice užasno strašljive. Ostavi mu nešto u zdjelici i odmakni se... vidjet ćeš, nestane sve u 3 sekunde...
| pon 02 svi, 2011 6:27 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Danas ga nisam vidio. Sov disi
|
| pon 02 svi, 2011 9:39 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Miki je napisao/la: Danas ga nisam vidio. Sov disi ...valjda ga nije neka beštija pojela 
| pon 02 svi, 2011 9:42 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ili ga je mama opet odvukla u gnijezdo. A možda je i naučio letit. Ili je opet pao, samo ovaj put na susjedovu livadu.
|
| pon 02 svi, 2011 9:50 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Gleda san prvu epizodu babylon 5 i spavalo mi se pa san ugasija negdi tamo na 30 minuti epizode ..kad onaj lik sa zemlje objasnjava kako rat centuriona i onih drugih (nemogu se sitit imena sad) nije njihova stvar Serija ima lose efekte a i nije me se jos dojmila ..pa opet pitan koliko ce se to poboljsat ..pa da bar znan ocu li nastavit gledat sad posli lita ili da odustanen 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 03 svi, 2011 4:20 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Odustani. Gledaj Ti si moja sudbina. Ćanćal i Anćal se kolju da se soba trese od uzbuđenja.
|
| uto 03 svi, 2011 4:39 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|