Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Burn Notice
Burn Notice je američka TV serija koja uspješno kombinira elemente akcijsko-špijunskog trilera i komedije.
Radnja se vrti oko Michaela Westena (Jeffrey Donovan), bivšeg špijuna koji, nakon što mu je bez objašnjenja uručen "burn notice" (otkaz uz koji ide i stavljanje na crnu listu, zamrzavanje bankovnih računa, poništavanje putovnice itd.) preživljava prihvaćajući sve vrste poslova koji zahtijevaju njegove vještine (istrage, zaštita i sl.), dok u međuvremenu pokušava saznati tko mu je smjestio.
U poslu mu pomažu bivša djevojka (i nekadašnja pripadnica IRA-e) Fiona (Gabrielle Anwar) te Sam Axe (legendarni Bruce Campbell), umirovljeni operativac, veteran hladnog rata i svojevrsni žigolo (ili blaže rečeno, muška sponzoruša).
Pogledao sam prvu sezonu i imam samo riječi hvale. Tako zabavnu seriju zbilja već dugo nisam gledao (epke kao da traju pet minuta).
Vjerujem kako nema fana Burn Noticea koji ne zna kako ćemo uskoro moći uživati u Burn Notice prequel filmu sa Samom u središtu radnje. Podsjetimo, film, čija je TV premijera najavljena za 17. travnja, pozabavit će se prošlošću Sama Axea, prije negoli je dotični upoznao Michaela Westena.
Tako ćemo u filmu vidjeti Sama dok je još bio u mornaričkim tuljanima, na tajnoj misiji u Latinskoj Americi. U fimu će, uz Brucea Campbella, nastupiti Chandra West, RonRecao Lee, Kiele Sanchez i John Diehl (fanovima SF-a najpznatiji po ulozi poručnika Kawalskog u Stargate filmu). Pritom će West utjeloviti Donnu, Samovu ljubav iz tog razdoblja, a Diehla ćemo vidjeti u ulozi kontraadmirala Lawrencea.
Film režira Jeffrey Donovan (Michael Westen), a scenarij potpisuje showrunner Matt Nix.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Behold Burn Notice brothers and sisters - prvi pogled na Burn Notice prequel sa Samom u središtu radnje. Premijera 17. travnja na USA Networku.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Mora, ipak je riječ o prequelu. Nije on kao naš Frakes, sa trbušinom u TATV-u.
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Re: Burn Notice
Ant je napisao/la:
nadam se samo da nece previse upasti u rutinu.
Zapravo hoće, ali ne bi vjerovao koliko ta rutina NE IZGUBI na svježini do samog kraja. Plus, Michaelov story arc konstantno ide naprijed pa te serija drži.
Krenula i 5. sezona, standardno dobra epizoda. Mikey je bio prejak kao Rus.
Re: Burn Notice
Vrlo standardna BN epka. "Up to specs", reklo bi se.
Genijalno mi je kad je Mikey komentirao kako je Sam smršavio. To je u biti napravio za potrebe prequel filma, i očito mu se nije dalo odmah iznova nabacivat špek.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.