|
Sada je: sri 24 lip, 2026 11:48 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Predstavite se
pozdrav svima novima! ugodno postanje i ograniceno spamanje vam zelim! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 25 sij, 2011 1:31 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Bon jour Tshaar.

|
| uto 25 sij, 2011 1:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao Tshaar! Dobra novogodišnja odluka 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 26 sij, 2011 7:50 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Chaky je napisao/la: Kao prvo, dobrodosao/la na nas forum. Ovdje svecano objavite svoj dolazak na forum  i usput, ako zelite, napisite poneku informaciju o sebi (npr. od kuda ste, koja vam je najdraza serija, kako ste nas nasli itd. itd.) A baš sam odlučila zaobići ovaj topic kad se jedna forumašica sjetila podsjetiti me na njega. Trenutno sam iz Zagreba, no s obzirom na osjećaj nepripadnosti, najugodnije se osjećam u ladici zvanoj Zemljanka. Ljubav prema ST-u smatram nekim osnovnim stanjem kod sebe. Ono, nema mi pomoći. Jednostavno mi se sviđa koncept tih serija. Nisam ih pogledala sve. Ne znam nabrojati sve likove, najpoznatije scene... niti imam namjeru naučiti ih. Naprosto uživam u tim serijama i to je to. Osim toga... izdvojila bih Doctora Whoa i Stargate Atlantis... Na forum sam došla jer me jedan forumaš pozvao... i zato što mi stara cimerica nije kužila SF fore već me smatrala čudnom... Nadam se da je za sada dovoljno. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| sub 05 vel, 2011 1:12 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pozz ..tebe znamo sa sf centra jelda ..poznat mi avatar i nick pa zato pitan 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 05 vel, 2011 1:16 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
captain je napisao/la: Pozz ..tebe znamo sa sf centra jelda ..poznat mi avatar i nick pa zato pitan  Jep.... Zato sam ih zadržala... Nije mi neki gušt zbunjivati ljude. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| sub 05 vel, 2011 1:23 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
dobro došla! 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sub 05 vel, 2011 1:25 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dobro nam došla Ugodnu zabavu na našem forumu ti želim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 05 vel, 2011 1:52 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Lampyris je napisao/la: A baš sam odlučila zaobići ovaj topic kad se jedna forumašica sjetila podsjetiti me na njega. Ma koja to? Sram je bilo... Lampyris je napisao/la: Na forum sam došla jer me jedan forumaš pozvao... i zato što mi stara cimerica nije kužila SF fore već me smatrala čudnom... Ma koji to? Bobo? Ili captain opet? Dobro došla, uživaj, postaj... i štagodveć, osjećaj se ko doma... I P je bolji od J! EDIT: čuvaj se Sovka, on je opasan... 

|
| sub 05 vel, 2011 2:58 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Lampyris: Hmmmm...zašto kad vidim tvoj nick se svaki put sjetim lampi i noćnih svjetiljki?
Nego, htio sam reć da zanemariš ovaj Trapov edit, jer ja zbilja nisam opasan
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 05 vel, 2011 12:13 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Lampyris je napisao/la: A baš sam odlučila zaobići ovaj topic kad se jedna forumašica sjetila podsjetiti me na njega. Ma koja to? Sram je bilo... Bila sam zločesta, kazni me Welcome Lampyris 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 vel, 2011 2:41 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Lampyris je napisao/la: i zato što mi stara cimerica nije kužila SF fore već me smatrala čudnom... Evo ni ne poznam te, a već te smatram čudnom. Jel ti mogu bit cimer? 
|
| sub 05 vel, 2011 2:56 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| sub 05 vel, 2011 3:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošla Lampyris! Često lurkam po SFCu a ponekad i napišem poneki post, ali ne sjećam se da sam te primjetio No nema veze, dobrodošla na forum i ovisno o preferencijama, uživaj bilo u konstruktivnim ozbiljnim temema, bilo u zafrkantskim neozbiljim temama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 05 vel, 2011 6:04 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ajme! Vraćam se odmah na forum SciFi centra. Tamo sam mogla pratiti rasprave, ovdje ste me zatrpali postovima! T'Rapavi je napisao/la: Ma koji to? Bobo? Ili captain opet? Ma ne smijem ti odati tu tajnu. Reći ću ti samo ovo: on me je zamolio da mu budem moralna podrška u jednom teškom razdoblju u kojem će napraviti coming out of the closet i priznati prvo sebi, a onda i drugima, da je J. najbolja i da je do sada bio u velikoj zabludi... T'Rapavi je napisao/la: I P je bolji od J!  Kakva slučajnost... 
|
| sub 05 vel, 2011 6:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|