Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Camelot
Nova Starz serija. Priču i legendu o Arthuru valjda svi znaju. Glumačka ekipa se čini solidna. Sada treba vidjeti kako će to funkcionirati u realnosti.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Re: Camelot
A daj _Oz, vid ga, šta nije precukreni? Ja odmah dobijem šećernu bolest...
I Tamsin mi je cukrena.
Merlin nema bradu, ni kosu čak...
A Eva, Morgana...
Ima još koja slikica, ali ove su najbitnije, tj. likovi.
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
_Oz je napisao/la:
No možda je problem u meni i mojoj predodžbi idealnog Arthura.
Sean Connery, jelda?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Hehehe...
Dodah u prvi post link na službenu stranicu koju otvoriše neki dan.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.