|
Sada je: pet 28 kol, 2026 1:03 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 4th year
|
 Re: Pitaj osoblje, osoblje odgovara
Meni jos ne radi kako treba.
|
| sri 29 pro, 2010 9:35 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kad je neka poruka u "Odlazno" to samo znači da osoba kojoj si slala još nije pročitala tu poruku. Kad ju otvori, poruka će se preseliti iz "Odlazno" u "Poslano".
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 29 pro, 2010 3:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Sta mi stalno trazi onu glupost s brojevima da upisujem uz nick i zaporku ?
| sri 29 pro, 2010 3:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ponovno se pojavljuje? Jesi probao pobrisati "kolačiće"? Možda to pomogne.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 29 pro, 2010 3:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Hvala Evo sad upao normalno nije mi trazilo to ....
| sri 29 pro, 2010 11:07 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
I dalje traje. Nema veze s kolačićima. 
| čet 30 pro, 2010 6:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
A znam, i meni koji puta zna doći  Niš, maknuo sam privremeno ono za max prijavljivanja prije captche... da se ekipa ne ubija s captchama. Nadam se samo da neće biti frke sa spamerima i botovima 
|
| čet 30 pro, 2010 6:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ali... cekaj... sto bi taj broj maks prijava trebao regulirati? broj puta koliko mogu pogresno upisati password prije nego sto me pocne zafrkavati ili sto? jer ovoga... kakve to veze ima sa spam botovima? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 31 pro, 2010 2:24 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Spam botovi nemaju oči, pa ne vide te brojke i slova. Oni se automatski prijave na forum i automatski krenu reklamirati Viagru.
|
| pet 31 pro, 2010 3:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Miki je napisao/la: Spam botovi nemaju oči, pa ne vide te brojke i slova. Oni se automatski prijave na forum i automatski krenu reklamirati Viagru. pa da, ali kakve veze ima maksimalni proj prijavljivanja sa botovima? on se prijavi jednom i pospama okolo...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 31 pro, 2010 5:06 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ae dosta toga više. Imam novo pitanje. Dolje desno u ovom 'forum(o)biru', pod kategorijom 'The Brig' vidim podforume Pitanja, prijedlozi, pritužbe i kritike RPG 2.0 Star Trek RPG Euro 2008 A dok ovak preko foruma idem u 'The brig' te podforume ne vidim. To je očito neka arhiva starih postova koja se nekak našla dolje u forumobiru. Jesam li dobro skužio, ili to treba malo u admin panelu složiti tak da se ne vide navedeni podforumi?
|
| ned 02 sij, 2011 5:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ant je napisao/la: Miki je napisao/la: Spam botovi nemaju oči, pa ne vide te brojke i slova. Oni se automatski prijave na forum i automatski krenu reklamirati Viagru. pa da, ali kakve veze ima maksimalni proj prijavljivanja sa botovima? on se prijavi jednom i pospama okolo... Sve što na taj način olakšava pristup, može im pogodovati. (da sad ne idem u detalje...) Inače, velika večina botova/spamera se ne uspije registrirati do kraja i zapravo logirati. Onaj broj novih koji piše na gl. stranici uključuje i neuspjele pokušaje registriranja računa - većina ih upisuje random email koji onda ne mogu koristiti da potvrde članstvo. Tko zna kako bi izgledalo da isključimo email autorizaciju Miki je napisao/la: Dolje desno u ovom 'forum(o)biru', pod kategorijom 'The Brig' vidim podforume Pitanja, prijedlozi, pritužbe i kritike RPG 2.0 Star Trek RPG Euro 2008 A dok ovak preko foruma idem u 'The brig' te podforume ne vidim. To je očito neka arhiva starih postova koja se nekak našla dolje u forumobiru. Jesam li dobro skužio, ili to treba malo u admin panelu složiti tak da se ne vide navedeni podforumi? Da, to su kako se i iz imena vidi, zastarjeli podforumi. Nisu "kritični" pa se nisu stavljala posebna dopuštenja. Tko bi se sjetio provjeravati i da li se od tamo vidi, ja osobno ne koristim tu opciju za browsanje po forumu Enivej, dodao sam im "osoblje only" dopuštenja, sad te više ne bi trebali smetati 
|
| uto 04 sij, 2011 2:35 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nije da su me smetali, samo sam ih primjetio. Al taj forumobir koristim samo kad želim 'ne upast' na online listu chata. 
|
| uto 04 sij, 2011 9:20 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Pohvala
Pohvala osoblju jer se popravila slika foruma tako da se bolje vidi i slova su normalna... Za ono prije je trebao mikroskop ...
|
| čet 06 sij, 2011 1:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
 Re: Pohvala
Ja ću samo reći - hvala na pohvali. ... i prepustiti ostalima čast da... komentiraju 
|
| čet 06 sij, 2011 2:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|