| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Nontopic pričaonica
...ne mogu imati u isto vrijeme upaljen TV i komp... ...ako kom radi nemam slike na TVu... kad je off imam... ...a ne želimgasit komp...
...a da i imam sliku... TO SIGURNO NEBI GLEDAO... !!!
| sub 30 lis, 2010 12:27 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ne mogu imati u isto vrijeme upaljen TV i komp... ...ako kom radi nemam slike na TVu... kad je off imam... Ček, ti to ozbiljno? Ja imam upaljen i komp i TV u isto vrijeme, tak da ne kužim taj tvoj problem
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 30 lis, 2010 4:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...meni su na metar udaljeni ... fakat ni ja neznam di je problem... smetnje su samo kad je pualjen ajd ono podnošljive... ali kad idem nešto črčkat ili nedaj bože igru neku pokretat, raspad sistema...
| ned 31 lis, 2010 1:03 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Podforum Astronomija sam pročitala Anatomija. Previše učim biološku. omg pustili su blek metl na vh1
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 31 lis, 2010 10:16 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
jednom su čak pustili power metal - bye bye beautiful... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 31 lis, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Mimi Sky je napisao/la: jednom su čak pustili power metal - bye bye beautiful...  E i? To je kao nešto prekontraverzno? 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 01 stu, 2010 12:22 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Wildchild je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: jednom su čak pustili power metal - bye bye beautiful...  E i? To je kao nešto prekontraverzno?  ne... nego rijetko puštaju išta jače i alternativnije od metallice... samo sam jednom vidjela power metal spot na VH1 - Bye Bye Beautiful i to u Jukeboxu 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 01 stu, 2010 2:47 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
odlična ova dva zadnja dana..sunčano , lijepo, ni vruće ni hladno, uspio sam obrati kivi....love that november..... 
|
| sub 06 stu, 2010 7:37 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ti imas kivi  ..volin kivi Da ..lipo je vrime 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 06 stu, 2010 7:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Jucer je nakon dugo vremena otvoren je ponovo Cadilak ... Sad ima i Osjeckog piva .... 
| ned 07 stu, 2010 1:19 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
4 od 1 je napisao/la: Jucer je nakon dugo vremena otvoren je ponovo Cadilak ... Sad ima i Osjeckog piva ....  Što se pušta od glazbe? Kao i prije?
|
| ned 07 stu, 2010 2:24 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
4 od 1 je napisao/la: Jucer je nakon dugo vremena otvoren je ponovo Cadilak ... drago mi je čut da je moj najdraži OS klub opet u funkciji 4 od 1 je napisao/la: Sad ima i Osjeckog piva .... No offense, al meni osječko pivo nije ništa posebno, a i ovak i onak više volim tamna piva
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 07 stu, 2010 3:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
captain je napisao/la: Ti imas kivi  ..volin kivi Da ..lipo je vrime  ...eto meni Kivi stigao iz Medulina... amje baš su prekrasni... ...trebaju odstajati tjedan dana i njam njam...
| ned 07 stu, 2010 5:42 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja obožavam kiwi, nekada su mi nonići dobivali vreće toga no više toga nema 
| ned 07 stu, 2010 5:55 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mr.bobo je napisao/la: captain je napisao/la: Ti imas kivi  ..volin kivi Da ..lipo je vrime  ...eto meni Kivi stigao iz Medulina... amje baš su prekrasni... ...trebaju odstajati tjedan dana i njam njam... Ja tebi mandarine a ti meni kivi lol 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 07 stu, 2010 7:03 pm |
|
 |
|