|
Sada je: pon 14 ruj, 2026 12:46 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Nontopic pričaonica
Mir'Na Riker je napisao/la: Cvicek je napisao/la: A ja?  Svi mogu osim mene.  pst! pošalji ga na pm! edit: evo... da cviček može Kelly koju znamo i volimo...  pa ovaj... preobrazba...  i okako izgleda jenny garth danas:  meni izgleda ko totalno druga žena...  mislim da je i ovo zanimljiva fotkica...  dal se to meni čini ili su im narasle TITS? nedavno je bio BH na htv2 i izgledale su poprilično ravne... osim tori spelling... 
| sub 04 ruj, 2010 9:11 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Prije jedno pol sata-sat, za vrijeme dok sam igrao Zero Hour i dok je vani gadno lijevala kiša, grom je ruknuo negdje u blizini i momentalno mi se zgasio komp i televizor, a ja i stari smo postali naelektrizirani Sve u svemu vrlo neugodan osjećaj i sva sreća da ništa nije skureno pa ni mi...
BTW dobro da se to nije dogodilo pred kraj misije inače bi popizdio
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 08 ruj, 2010 8:54 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Nije to ništ. Nek ti pukne triput grom u kuću pa se onda javi. 
|
| sri 08 ruj, 2010 10:20 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A tek da ti pukne u koprive... 

|
| sri 08 ruj, 2010 10:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| čet 23 ruj, 2010 4:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Oz, staaaaaaaaara fora... Već smo to Trap i ja komentirali u mom kutku, zašto je opis stanja takav kakav je  I tko sad ne čita topike, ha? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 23 ruj, 2010 4:27 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Jup, cvicek je u pravu. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 23 ruj, 2010 4:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Oz, staaaaaaaaara fora... Već smo to Trap i ja komentirali u mom kutku, zašto je opis stanja takav kakav je. Ti imaš kutak? 
|
| čet 23 ruj, 2010 4:29 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Mislim da Oz ni ne zna kako izgleda forum.
Klikanje "aktivnih tema" je najdalje dokle je dogurao.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 23 ruj, 2010 4:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja skoro nikad ne klikam aktivne teme... ...već prozujim... krajevima di već obitavam...
| čet 23 ruj, 2010 6:57 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: Tema je zaključana na zahtjev korisnika PrincMatiasa. A pobogu, zašto? Zašto? ZAŠTOOO???? 
|
| pet 24 ruj, 2010 1:55 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
a dajte... baš je bilo zabavno... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 24 ruj, 2010 1:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
_Oz je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Tema je zaključana na zahtjev korisnika PrincMatiasa. A pobogu, zašto? Zašto? ZAŠTOOO????  ...predlažem da ignoriramo ili brišemo sva njegova postavljena pitanja u kutcima... ...ako se mladi gospon ne udostoji odgovoriti na postavljena pitanja... ...zašto bi mi trebali udovoljavati njegovoj pomalo intrigantnoj znatiželji... ? ...IGNORE...
| pet 24 ruj, 2010 3:33 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mr.bobo je napisao/la: ...predlažem da ignoriramo ili brišemo sva njegova postavljena pitanja u kutcima... ...ako se mladi gospon ne udostoji odgovoriti na postavljena pitanja...
LOL, zar si već zaboravio ovaj izljev mudrosti? PrincMatias je napisao/la: Korisnik _Oz ne odgovara na pitanja u svojoj temi. A pitanja su postavljena po pravilima. PrincMatias je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Znam da nisam odgovoran odgovarati na ovo...  ali nitko nikoga ne tjera niti može natjerati da odgovara na bilo kakva pitanja ako neće. Dakle, ne znam komu ili čemu se uopće tužiš.  A onda zaključajte tu temu i riješeno  . 
|
| pet 24 ruj, 2010 4:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...predlažem da ignoriramo ili brišemo sva njegova postavljena pitanja u kutcima... ...ako se mladi gospon ne udostoji odgovoriti na postavljena pitanja... Yeah! Hajdmo i brisati pitanja svima koji nemaju svoju temu s pitanjima! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 24 ruj, 2010 4:06 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|