| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ja mislim da ce itekako biti rjeci o entu i njegovom krsenju (i objasnjavanju) kanona
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 07 stu, 2006 3:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nema tu nikakvog kršenja kanona...
| uto 07 stu, 2006 3:15 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Opet poricanje istine. Kanonu, pogotovo kršenjima, posvetit će se posebna pažnja.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 07 stu, 2006 3:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
maX je napisao/la: ja mislim da ce itekako biti rjeci o entu i njegovom krsenju (i objasnjavanju) kanona
Sve je naš tajnik Max rekao!
Saša, to velebno predavanje od 150 slajdova uključuje i ENT kronologiju stoga će itekako biti riječi o ENT-u.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 07 stu, 2006 3:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...super... samo nemojte biti preoštri...
| uto 07 stu, 2006 3:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Evo da se i ja malo uključim u raspravu (glasao sam več prije)...također podržavam povjesnu sekciju
I nadam se da če biti rasprava za "okrugle stolove"
|
| uto 07 stu, 2006 3:29 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Podrška sa najviših instanci posebno je dobrodošla.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 07 stu, 2006 3:31 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Baš je super ova podrška!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 07 stu, 2006 3:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Podrzavam, uz nadu da ce se sve serije jednako tretirati, dakle i Enterprise.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 07 stu, 2006 11:31 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Vidim da je jedan glas protiv. Nightshotov ne računam jer je rekao da je zabunom glasovao. Hm, tko bi to mogao biti... No, nema veze. Svatko ima pravo glasovati kako on-a želi.
|
| sri 08 stu, 2006 8:18 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Debela eminencija podrzava ovaj projekt. 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 08 stu, 2006 8:24 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Hura za debelu eminenciju. 
|
| sri 08 stu, 2006 8:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Vidim da je jedan glas protiv. Nightshotov ne računam jer je rekao da je zabunom glasovao. Hm, tko bi to mogao biti... No, nema veze. Svatko ima pravo glasovati kako on-a želi.
...samo za informaciju... ...ja još nisam glasao...
| čet 09 stu, 2006 11:23 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Hm, nije teško pogoditi ishod tvog glasovanja.
|
| čet 09 stu, 2006 11:27 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Evo i ja ću podržati, i nadam se da će inicijativa rezultirati zanimljivim i kvalitetnim aktivnostima.
Kad se već priča o "slučaju Enterprise" i kršenju kanona, evo prijedloga za raspravu: kako je Ent mogao biti napravljen, a da se kršenja kanona izbjegnu? Koje su najveće scenarističke pogreške i kako bi se mogla ispraviti?
Plus! Objašnjenje klingonskih čela u Enterpriseu! Evo to mi je mraaak tema, povezana s dvije jako dobre epizode u četvrtoj sezoni.
Treći prijedlog - razvoj i nastanak Borga - velik zalogaj!
Bon appetit! 
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| čet 09 stu, 2006 11:44 am |
|
 |
|