Sada je: sri 10 lip, 2026 10:24 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Sljedeća
 Stargate SG1 
Autor/ica Poruka
Kingslayer
Kingslayer

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Post Re: Stargate SG1
captain je napisao/la:
Citat:
Carter: The clue for seven down is "celestial body", and he wrote "Uma Thurman".
O'Neill: (blush) Yes!

Joj, ovaj citat mi je genijalan. Jedna od najboljih Jackovih provala... :lolsmjeh:

Epizode naravno odlične. Bitka na Antarktici spektakularna... :thumbs2:

443

uto 06 tra, 2010 9:41 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Samo mi se nekako sve prebrzo zbilo ..anubis napada zemlju ..a onda sg1 dolazi na antarktiku ..anubis krece u potjeru ..zaustavljaju ga prometheus i ekipa a onda jack sa tisucama ancient dronova sredi anubisa za tren oka ...bilo bi mi draze da je to ko u DS9 ..dvoepizodna bitka :mrgreen:

Ali inace super ..i lost city 2 i ova epizoda new order u osmoj sezoni 8)

uto 06 tra, 2010 9:53 pm
Make it so
Make it so

Asgardi su legende :mrgreen: ...nakon jack-a i daniel je posluzia kao temelj za imenovanje novog asgardskog bojnog broda 8)
Sistem lordovima je propa plan za testiranje obrane zemlje jer im je baal unistia brod a na kraju su se bogovi srozali toliko da su zavrsili u zatvoru :zubo: ...camulus trazi azil a amaterasu ga zbog tog smatra izdajicom ..nekako od svih goaulda ovi sta su bili su se cinilii najmanje neprijateljski nastrojeni prema ljudima ..a baal je tome kumovao ..razoruzani i senilni goauldi u ovoj epizodi ...mrvu mi je za sta amaterqsu vise nije bilo jer onako djeluje zanimljivo ..mozda lisica ko sta je baal lisac :mrgreen:
Peti je zatocio samanthu u iluziji i zeli je za sebe ..nazalost zna da samantha to ne zeli ali na kraju je ipak pustio sam i napravia svoju carter ...jack je uz pomoc ancient znanja napravia oruzje koje djeluje kontra replikatora a onda su mu asgardi izbrisali ancient pamcenje ..na kraju posta general ..thor je super u ovoj epizodi :sesir2:

Anubis is back ..prezivia je :bbyg:
Odlicna epizoda ..anubis se seta iz domacina u domacina da dođe do stargate-a a nesmi koristit moci zbog toga da nebi ancienti reagirali ..domacini koje anubis preuzme na duze vrime imaju nekakvu bolest ..anubisu nitko nemoze nista i na kraju nit mjere koje su smislili u SGC-u nisu pomogle ..samo malo mi je za onog rusa i nije mi jasno zasto se bas na kraju ponudia da bude anubisu domacin a bome i kako je osjetia anubisa :-k
Smisan je jack ..kad je reka kako bi covik pomisla da ga eksplozija broda moze ubit a ono nista :zubo:

sri 07 tra, 2010 8:06 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
To i meni nije bilo jasno. Anubis se ušetao u Rusa, Rus se ničega ne sjeća, bio je u orbiti u postaji, i onda se probudio u bolnici u SGCu, tijelo mu se raspada, i on još ponudi svoje tijelo Anubisu :?

sri 07 tra, 2010 8:37 pm
Make it so
Make it so

Valjda se tia ubit :| ..ali opet moga je to i drugacije a ako je tia spasit jack-a to je druga stvar ..no kako je moga bas tako bolestan brzo i efikasno reagirat i ubacit ispred anubisa ..meni se onaj momenat ucinilo ko da je anubis uzea i jack-a i rusa ali mi nije bilo jasno ko je ko i zasto rus iskace iz kreveta ..a onda odjednom rus staje isprid jack-a i trazi da ga anubis uzme :-k

sri 07 tra, 2010 8:41 pm
Make it so
Make it so

Citat:
Jack O'Neill typing a message, "Dear General Hammond, Wish you were here, and that I was not."

:lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Jadni Jack tesko podnosi poziciju generala i sve ga muci pomalo a za to vrime je baal "zarobia" sg1 a zla biljka koja raste uz pomoc svitla ..preuzela SGC ..camulus nesto mucka kako bi sebe spasia a na kraju ga je jack zafrknia sa mrtvim ZPM-om ..baal ide na blef ucijenjivat jack-a :zubo:
A u vezi camulusa ..mozda bi in nesto reka da ga nisu stavili u zatvor ..a jbg goauldi su tastina teska ..mogli su mu dat predsjednicki apartman :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Mozda malo izlizana ali ipak dobra prica o utjecaju prvog kontakta i religijskog fanatizma na kompletno drustvo
Onaj đihadlija soren je bolesnik prve klase jos je nazalost mnogo ljudi poginilo zbog njegova laznog uvjerenja da su goauldi bogovi ..sumljan da bi to misla da mu dođe anubis i ocita bozansku lekciju :zubo: ... jer ipak ode se radi o religijskom megalomanu koji zeli slicno ko i goauldi a to je bit nekakav uberjak vladar ..djelova je ko hitler ili onaj lik iz cetvrte sezone sta ga je glumia rene auberjonois ..na kraju je ipak sve dobro ispalo :mrgreen:

čet 08 tra, 2010 7:53 pm
Make it so
Make it so

Epizoda sa simulacijom napada je dosta dobra ..tealc je sam sebi napravia velik problem jer je igra prema njemu izradila najeteze parametre ..kull warriori su bili super ..smisan je i prikaz tealc-a kako igra ..izgledalo je ko neka igrica za playstation ..smisno je i kad je tealc upuca pravog daniela dva puta jer je misla da je on goauld a u igri je daniel bia goauld ...a daniel je na kraju spasia stvar :mrgreen:

Malo uobicajna prica sa zgodnom zlostavljanom susjedom upakirana u TRUST muljanje ali mi je svejedno epizoda dobra ..tealc je iz mozambiquea :zubo: ..pomalo je ono tealc-ovo prebijanje lopova i nasilnika djelovalo ko iz nekakvog superheroj filma ili chuck norris filma ..nazalost ovaj put je trust uspia u svojim namjerama i daniel im je prevea text a tealc se mora odselit ..iako zanimljiv je taj njegov zivot na zemlji :mrgreen:
Pete i carter su opet u oblacima a carter je zarucena ...najbolje kad skoro pita jack-a za dopustenje :biggrinlove: :zubo:

pet 09 tra, 2010 7:58 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
captain je napisao/la:
Malo uobicajna prica sa zgodnom zlostavljanom susjedom upakirana u TRUST muljanje ali mi je svejedno epizoda dobra ..tealc je iz mozambiquea :zubo: ..pomalo je ono tealc-ovo prebijanje lopova i nasilnika djelovalo ko iz nekakvog superheroj filma ili chuck norris filma ..nazalost ovaj put je trust uspia u svojim namjerama i daniel im je prevea text a tealc se mora odselit ..iako zanimljiv je taj njegov zivot na zemlji :mrgreen:
Pete i carter su opet u oblacima a carter je zarucena ...najbolje kad skoro pita jack-a za dopustenje :biggrinlove: :zubo:

Hehe, ovo mi je simpa epka. Teal'c se pokušava uklopiti u normalan život na Zemlji. S čim je ono pogodio onog lopinu šta je ukrao torbicu (ili šta već?). To mi je genijalna scena. :lolsmjeh:

389

sub 10 tra, 2010 1:19 am
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Nekakvim vocem :lolsmjeh:

sub 10 tra, 2010 2:03 am
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Ma to je oke, al potkraj ga zaseru sa Bonnie & Clyde bijegom Teal'ca i cure.

sub 10 tra, 2010 10:06 am
Make it so
Make it so

Mister shefield u stargate-u ..smisno je i da se onaj zapovijednik iz alpha site-a isto preziva ..uglavnom da nastavim ..covenant je odlicna epizoda :thumbs2:

Alec Colson je otkria ono sta se nije moglo bas savrseno prikrit a to je bitka na antarctici i anubisov napad na zemlju ..carter i ekipa su ga pokusali odgovorit od izlazenja u javnost s informacijama ali je on ima asgarda u rukavu :mrgreen: ..kloniranog i bez svijesti ali ipak asgarda ..cak su carter i thor morali napravit diskreditaciju uz pomoc tehnologije holograma ...nazalost trust se umijesa u sve i colsona je to umalo stajalo glave ..inace smisna je scena bila kad su jack i thor isli za pet minuta kod predsjednika :lolsmjeh: ...uglavnom colson je na kraju dozna istinu ali je trust vec polagano unistia njegovu tvrtku i sve je zavrsilo samoubojstvom njegova suradnika i prijatelja ..njegova dobra namjera o razotkrivanju istine je zavrsila neslavno ..iako ta dilema oko toga dal kriti ili reci ipak ostaje i ostat ce aktualna ..kinsey vise nije potpredsjednik :mrgreen:

Jadni jack za vrime igranja stolnog tenisa sa tealc-om :zubo:

Citat:
Jack O'Neill: Look, T, I'm not gonna tell you how to raise your kid … but I've always found that sticking your fingers in your ears and humming loudly solves a whole slew of problems.

:lolsmjeh: :lolsmjeh:

Opet prica sa ishtom i molocom ..moloc se cini ko militaristicki goauld nesto ko heru-ur ali i dosta onako lud uglavu i ko da viruje vlastitoj propagandi ..mozda goauld za jos jednu epizodu ali svejedno nije nit ovako ispalo lose ..naravno na kraju je njegove jaffe preuzea baal :mrgreen:

pon 12 tra, 2010 7:51 pm
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.

Spol: Ženski
Adria je zakon :biggrinlove:

pon 12 tra, 2010 8:38 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Hrčak je napisao/la:
Adria je zakon :biggrinlove:

AMEN!!! :hail:

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

uto 13 tra, 2010 2:42 pm
Make it so
Make it so

Cudno jaffe su trebale umrit od otrova ali ne i domacin od zarin ..onako i malo to nelogicno ispalo :|
Trust je otea stargate i uz pomoc goauld otrova vrse genocid nad jaffama i goauldima ..u neku ruku nisu nista bolji od samih goaulda :thumbs3:
Nazalost posjeduju i alkesh od osiris ..tealc i jaffe misle da su tokre iza toga ali na kraju je i tajni agent tokra zarin nastradala od otrova ..ipak na kraju je stargate vracen u SGC ali je trust i dalje aktivan

Replicatorica Carter dolazi na alpha site kako bi je unistili ali sve je to blef koji su smislili ona i peti ali u svemu tome ima jos jedan blef a to je cinjenica da carter zeli izdat i petog ..jadan peti na kraju je ispa prevaren od prave carter pa onda je stvoria svoju carter a i ona ga je prevarila ..malo je pravoj sam bilo strasno to sta je od njene osobnosti stvorena zla osoba i ona sebe na neki nacin krivi jer je pojam izdaje ipak dosa od sg1-a na petog a tako i na druge replikatore ...moram priznat da je replicarter uistinu sve fanzasticno izigrala ..stvarno genijalno :sesir2:

uto 13 tra, 2010 8:00 pm
Make it so
Make it so

Vala ukrala prometheus ..okey zar je samo meni ovo ispalo malo naivno :| ..a uostalom ako je odijelo kull warriora pomoglo ..zasto ga je kasnije skidala :zubo:
Daniel je smisan ko Hans OLO :lolsmjeh: (Han Solo) ..a natezanja između vale i daniela su jako smisna :zubo: ..hammond se vratia u seriju ..zanimljivo ova epizoda se zbiva kad i prosla ..jer se sican da je gemmini slicno pocinja :zubo: ..bitka na kraju kad je alkesh pod hammondom satra ostale alkeshe je bila super :mrgreen:

sri 14 tra, 2010 6:51 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: