| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Vidoviti Milan
Cvicek je napisao/la: I još (u ovih 30ak sekundi što sam ukupno pogledao) im govori da zovu krive brojeve i da zato čekaju po par minuta, da neka nazovu ponovo točan broj hahah koji car još ti se i čekanje broji  a piše gore 6,88kn/min izgleda da je ovaj lik "najvidovitiji" po pitanju pogleda u svoj žiro račun 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 28 sij, 2010 3:18 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Takve pizdarije su odavno zabranjene u zapadnim zemljama. EU ne trpi takve gluposti, dok mi Balkanci mislimo das će nam ta budala popraviti životnu situaciju. Nismo mi za EU, mi smo jedan veliki kravlji MUuuuuuuuuuuuu.
| čet 28 sij, 2010 3:19 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Stvar je u tome da Milan sve zna ali on se zafrkava tu i tamo da vidi do kuda će gledatelji ići....
|
| pet 29 sij, 2010 12:10 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
PrincMatias je napisao/la: Stvar je u tome da Milan sve zna ali on se zafrkava tu i tamo da vidi do kuda će gledatelji ići.... Koliko godina ti ono imaš? 

|
| pet 29 sij, 2010 12:14 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nedovoljno, dok otvara teme ove vrste.
| pet 29 sij, 2010 12:16 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL ... PrincMatijas, pitao sam vidovitog MIlana kako da te riješi problema... rekao je da je to sigurno urok...
...i slušaj sad kaj moraš napraviti: ...trebaš u 02:00 izaći u park, mora biti četvrtak... ...moraš uhvatiti vjevericu na spavanju, uzet joj 3 žira... ...i 2 žira ubacit u juhu, a jednog zakopat ispred kuće... ...ako u proljeće nikne... urok će biti skinut...
| pet 29 sij, 2010 2:43 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: ...i slušaj sad kaj moraš napraviti: ...trebaš u 02:00 izaći u park, mora biti četvrtak... ...moraš uhvatiti vjevericu na spavanju, uzet joj 3 žira... ...i 2 žira ubacit u juhu, a jednog zakopat ispred kuće... ...ako u proljeće nikne... urok će biti skinut... dobra.... ne bi se čudio ni da ne to rekao 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 29 sij, 2010 9:18 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
BrickTop je napisao/la: Nedovoljno, dok otvara teme ove vrste. Milan zna najviše od svih... a osnove tarota bi mogao skoro naučiti svatko zato je tolika poplava proroka danas.
|
| pet 29 sij, 2010 3:34 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Dobro, Milan se baš sprda...al neka, ovce su da se šišaju... Ovi što idu ujutro su kao ozbiljniji, al kad malo gledaš baš primjetiš principe po kojem rade. Ljude navedu da im praktički sve kažu, a onda ovi izvedu logične zaključke iz toga. Tipa... "što vas zanima, gospođo?" "pa zdravlje..." "a jeste bolesni?" "pa da tu kuk me nešto, idem na operaciju sljedeći mjesec." "hm,hm...hm...da,...vidim...da...operacija će uspješno proći, gospođo." 
|
| uto 02 vel, 2010 12:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 02 vel, 2010 2:48 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOOOOOOL Javi se žena... i pita kakvom da vodom perem kosu? Milan: mokrom vodom, isključivo perite kosu mokrom vodom... ...samo je pitanje kako će te je posušiti...
| sri 10 vel, 2010 2:53 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Katastrofa 
|
| čet 18 vel, 2010 11:46 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ovo više govori o ljudima koliko su glupi nego o njemu... On samo iskorištava ljudsku glupost. 
| sri 24 vel, 2010 5:22 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Suikotreki je napisao/la: Ovo više govori o ljudima koliko su glupi nego o njemu... On samo iskorištava ljudsku glupost.  Točno to, ovce su da se šišaju...
|
| sri 24 vel, 2010 6:21 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Katastrofa 
|
| čet 25 vel, 2010 12:27 am |
|
 |
|