| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kad gledas pitanje odrzavanja gotovo svaki brod iz treka bi bilo nemoguce samostalno odrzavati u sadasnjosti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 01 ruj, 2006 8:05 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
svaki brod bi trebao popravke . to je neizbježno... vortić nemoj tu filozofirat.. ovdje je demokracija...
ant a kako otvorit prolaz u drugi kontinuum
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| sub 02 ruj, 2006 9:24 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: sri 30 kol, 2006 5:08 pm Postovi: 30 Lokacija: Duga Resa
|
Misliš li da je i shuttle problem održavati koliko i Scimitar?
_________________ LCARS meets web: Trekker Reactor
|
| sub 02 ruj, 2006 10:09 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
naivno............ 
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| sub 02 ruj, 2006 10:11 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
LCARS Expert je napisao/la: Misliš li da je i shuttle problem održavati koliko i Scimitar?
buduci je i jedno i drugo nemoguce u nasim uvijetima, nevidim razliku između dvoje.
@ Scimitar, mozes li malo pojasniti sto si htio reci tim kontinuumom?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 02 ruj, 2006 10:28 pm |
|
 |
|
Commander
|
ma htjeo sam reći da možda u paralelnom svemiru več luta scimitar i svi brodovi... mislim trebamo iskrivit prostor i vrijeme 
|
| ned 03 ruj, 2006 10:36 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Ja bih uzeo Enterprise-J. Želim saznati kakav je. 
| pet 15 ruj, 2006 9:38 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ja bih želio uzeti bilo koji, jel svaka prilika putovanja u svemir meni bi bila dobrodošla! Tako da mi je svejedno!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pet 15 ruj, 2006 10:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Pa vec je u nasem vremenu bio Kaptn Brakstonov vremenski brodic sa divnom supernaprednom tehnologijom.
Tak nekaj bi volio i ja imat. Teleporter, Mobile Holoemiter, Food i other stuff replikator, itd da ne spominjem istrazivanje prostora i vremena.
A takav bi brod i jedini imao opravdanje kako je zalutao k nama. 
|
| ned 17 ruj, 2006 4:23 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Enterprise A. Da, dobro ste čuli! U usporedbi s ostalim brodovima koje ste naveli, možda i nije baš high-tech, ali u usporedbi sa brodovima našeg vremena (space shuttleovi & stuff), Enterprise A je supernapredan. Doduše, mislim da bi Phoenix bio i više no dovoljan cijelom čovječanstvu (barem zasad).
Peace and good life!
| pon 09 lis, 2006 7:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm... teška odluka... ...konkurencija... Voyager Delta Enterprise NX-01
...možda bi najbolje bilo uzet deltu... malo ekipe... ...samo neznam di bi "punili baterije"
| uto 10 lis, 2006 10:35 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Mr.bobo je napisao/la: ...hm... teška odluka... ...konkurencija... Voyager Delta Enterprise NX-01
...možda bi najbolje bilo uzet deltu... malo ekipe... ...samo neznam di bi "punili baterije"
Možda na INA-inim "Warp crpkama" ("Warp 98, molim! Do vrha!")
Peace and good life!
| uto 10 lis, 2006 7:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Ja bi 'svojeg'  , kad mi javi da je na 'rezervi' , otisao napuniti u njegovo 30 -to stoljece, pa onda opet nazad po nasem vremenu.
Quote:
_______________________________________________________________________________________
Originally posted by Mr.bobo: ...hm... teška odluka... ...konkurencija... Voyager Delta Enterprise NX-01
_______________________________________________________________________________________
|
| pet 20 lis, 2006 10:49 pm |
|
 |
|
Commander
|
scimiter i gotovo a može i warbird mk2
|
| ned 29 lis, 2006 7:31 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 01 srp, 2006 8:57 am Postovi: 60 Lokacija: Croatian F1 Team Padd Dock
|
Ma baš ste mi neki biseri, evo šta bi ja napravio:
Uzeo bi ljepo Prometheus klasu ili je tajno nepravio(neznam kako), te pokupio neke Star Trek fanove (prednost imaju Hrvati, naravno). Onda, danastavim, lijepo bi kontaktirao sve države na Zemlji i lijepo bi ih zamolio da se predaju, a ako ne, onda bi počeo uništavati gradove u tim državama koje se ne žele ujediniti u "Ujedinjenu Zemlju" sve dok ne pristanu. I tako kad ljepo ujedinimo Zemlju idemo u istraživanje svemira.
_________________ [
|
| pon 01 sij, 2007 7:20 pm |
|
 |
|