| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: TBO iliti biseri
a daaaaaj... niste fer... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 30 ruj, 2009 9:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Iz pitanja za Bobu... Bobo odgovara Ant je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: Miki je napisao/la: Što znači datko?  Data odmilja? Podatko! 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 01 lis, 2009 11:31 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Najiritantniji mi je stari Adama, a zatim slijedi njegov kompić Tight. 
|
| pet 02 lis, 2009 12:11 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
pa šta je dok kradem onda kradem da se vidi  ko ovi na vrhu 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pet 02 lis, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
PrincMatias je napisao/la: _Oz je napisao/la: Slijedi Temišvar, koji je u kvalifikacijama za LP izbacio Šahtar. Dinamu ne gine poraz sa 3+ golova razlike, sudeći po viđenom. Pa ajde Oz jel Dinamo izgubio 3+ golova razlike od Temišvara? Mimi approves 
|
| pon 05 lis, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 29 lis, 2009 2:43 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Da... Oživljavanje Darthya mi baš i ne paše...
Ali tako su mislili i za drugu trilogiju (dobro... neko još uvijek misle)
Ali dok Georgie ne potvrdi... ništa nije sigurno... Kažu da će na filmovima raditi i Spielberg... mislila si reci Spielby, right? Right! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 29 lis, 2009 3:13 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
da mislila sam... ma gdje me nađe...
|
| čet 29 lis, 2009 4:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miroslav je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Prva sezona je možda i najbolja dok kako vrijeme prolazi tako Ent nagriza korozija i zasićenost.... Kakva korozija? Bit će pojeftinile gljive na pazaru... 
|
| uto 03 stu, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: ENT komentari epizoda - 1.sezona
Što bi to trebalo značit?
|
| uto 03 stu, 2009 4:25 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mr.bobo je napisao/la: _Oz je napisao/la: Evo jedan ulomak, koji u duhu engleskog savršeno razumijem (tj. nemam si potrebu tekst u glavi prevodit na hrvatski), pa opet, da sad idem radit prijevod, nemam pojma našto bi to ličilo:
More imagery and sound tumbled past, around, and through her, commingling with sensory inputs of every imaginable kind. It all came in an increasingly frenetic rush as their mutual sharing deepened and the pace of their physical lovemaking grew more urgent, finally building toward a blinding release that forced them both, instinctively, to narrow the bandwidth of their connection and slowly withdraw from each other.
...ja indijanac to sam strpao u neki riječnik... ...i vidi što sam dobio... Više slika i zvuk kotrlja prošlosti, oko, i po njoj, commingling s osjetnim ulaza svaki zamisliv vrste. Sve je došao u sve više bijesan kao rogoz međusobne razmjene produbila i tempo njihovog fizičkog vođenja ljubavi rastao više hitnih, konačno zgrada prema zasljepljujuće izdanje prisilio ih oboje, instinktivno, suziti propusnost svojih veza i polako povući jedni od drugih . ...potrgao sam se... 
|
| sub 07 stu, 2009 12:25 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a što je s Autima... ??AutoCAT, CATIA...?? heheheeh...sam cekaj kad Oz ovo vidi

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 07 stu, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bobo bi trebao guglat prije neg napiše neš takvo 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 08 stu, 2009 1:31 am |
|
 |
|
bubica
|
Dodajemo li AutoCAT na popis boboizama? 
|
| ned 08 stu, 2009 1:33 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da!
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 08 stu, 2009 1:34 am |
|
 |
|