| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Q ima extreni mikrofon... i to jako dobar... tak da ce te to vjerojatno imati 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 02 ruj, 2006 10:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A Q ima i kameru na koju ide externi mikrofon? Kako to uopce funkcionira? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 03 ruj, 2006 2:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Svaka kamera ima predviđeno mjesto za externi mikrofon, no posto je mikrofon moj ja se za njega brinem nitko drugi. Još uvijek trebamo kostimografa, make-up tehničara, osobu za osvjetljenje seta (posto cu ja raditi na zvuku).  Te naravno dobar scenarij za skeč... 
| ned 03 ruj, 2006 11:22 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Ne bih se htio praviti važan, ali ja već 8 godina glumim i ZKM-u i imaju sam na desetke predstava, a u posljednje vrijeme i glavnu ulogu. 
| ned 03 ruj, 2006 1:54 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i nebi nas pozvao na neku svoju predstavu??
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 03 ruj, 2006 1:57 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Zadnja mi je bila oko nove godine. Naš voditelj je film snimao pa nije imao baš vremena, ali ćemo ove godine biti malo aktivniji.
| ned 03 ruj, 2006 2:00 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
reci kad nešto spremite pa da te dođemo gledat 
_________________ njanjanja
|
| ned 03 ruj, 2006 2:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Eto jos samo da netko prilagodi scenarij i vec polako mozete zapoceti sa radom. 
| ned 03 ruj, 2006 3:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok , zainteresirali ste me!! ...ako sam mogao glumiti vuka u bajci "vuk i tri praščića"... ...vjerujem da mogu i sve ostao... ...tak da računajte i na mene...
| uto 12 ruj, 2006 11:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Eto ceka se da vodstvo odredi termin odrzavanja dramske sekcije.
| uto 12 ruj, 2006 4:31 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
hehehe... kave veze vodstvo ima s time...
ali ako vam je gust... imate moju punu podrsku... i termini za dogovor su vam cetvrtkom i nedjeljom od 19 sati na opatijskom trgu 

|
| uto 12 ruj, 2006 8:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Chaky je napisao/la: hehehe... kave veze vodstvo ima s time... ali ako vam je gust... imate moju punu podrsku... i termini za dogovor su vam cetvrtkom i nedjeljom od 19 sati na opatijskom trgu 
dakle, cetvrtak.
i da se ljepo dogovorimo.
i da se pocne s radom!
(al' sto sam entuzijastican danas!  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 12 ruj, 2006 8:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Gle ja mislim na ljude koji bi nam dali prostor, ja sam osobno protiv mjesanja termina sastanaka sa dramskom sekcijom pa predlazem neki drugi dan ili neko drugo vrijeme. Vrijeme za sastanke bi trebalo iskoristit za sastanke a ne za razdvajanje ekipe na dvije grupe, to nikako nebu islo. 
| uto 12 ruj, 2006 10:51 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
cetvrtak i nedjelja neka vam budu termini za dogovore ... a tamo se dogovorite gdje cete snimati i sto

|
| uto 12 ruj, 2006 11:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Vidim da to ne pali samo tako, prva misija dramske sekcije bi trebala biti nabavka kljuca za prostorije. Ne mozemo si priustiti da ljudi dodzu cetvrtkom u 5 na dramsku sekciju i da poljube vrata dok se netko ne pojavi. Second nisu se jos obavezali ljudi koji ce biti glavni u dramskoj sekciji i koji ce pisati scenarije za dramsku sekciju. Kad se sve te stvari poklope dramska sekcija ce zapoceti sa radom.
BUDITE COOL I ORGANIZIRANI I DOKAZITE MARTINISU DA JE MOGUCE NAPRAVITI ONO NEMOGUCE.  ZATO SVI KOJE SE ZELE PRIJAVITI I ODGOVARA VAM TERMIN CETVRTAK U 17:00 SATI POSALJITE MI MAIL ILI POSALJITE NEKOME OD PREDSJEDNISTVA DA SE NAPRAVI GRUPA POLAZNIKA DRAMSKE SEKCIJE.
(jer bez interesa nema ni dramske sekcije)!!!!
Opremu imamo:
Cvičekova kamera, moj mikrofon i MD, samo nam fali voditelj, scenarij i glumci. Dakle HUMAN komponenta i jos kljuc koji se nadam da ce netko skopirat kod bravara za 10 kuna.
Pamet u glavu i ajmo na posao! 
| sub 16 ruj, 2006 11:43 am |
|
 |
|