| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Re: kino - preporuke & komentari
Zadnje sam gledao 10000 BC. Moguci spoiler. Meni se film svidio, mozda i zato kaj su ga popljuvali kriticari, pa nisam ocekivao previse, ali oni su kritizirali kaj se u prapovijesti pojavljuju i praljudi i graditelji piramida, a u filmu je sve dosta dobro sklopljeno, i dobro objasnjeno zakaj skupa, i ima smisla. Dakle 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 18 ožu, 2008 12:01 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: netko gledao banov labirint? To neka nova atrakcija na Trgu?   ispravila sam se 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 18 ožu, 2008 12:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Nisam bio u kinu ima 6 godina, kino u Brodu je jedan veliki SHIT!
| uto 18 ožu, 2008 8:37 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nenadg je napisao/la: Zadnje sam gledao 10000 BC. Moguci spoiler. Meni se film svidio, mozda i zato kaj su ga popljuvali kriticari, pa nisam ocekivao previse, ali oni su kritizirali kaj se u prapovijesti pojavljuju i praljudi i graditelji piramida, a u filmu je sve dosta dobro sklopljeno, i dobro objasnjeno zakaj skupa, i ima smisla. Dakle  e, to je i meni u planu za sljedeći odlazak u kino 
_________________ njanjanja
|
| sri 19 ožu, 2008 2:33 pm |
|
 |
|
Admiral
|
U Brodu više i nema kina 
| sri 19 ožu, 2008 4:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Marsoni je napisao/la: U Brodu više i nema kina  Skoro da je tak i u Zagrebu, samo nekoliko multipleksa. Netjaci mi ni nece u kino , ak ne igra u multipleksu. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 19 ožu, 2008 11:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nenadg je napisao/la: Marsoni je napisao/la: U Brodu više i nema kina  Skoro da je tak i u Zagrebu, samo nekoliko multipleksa. da, fakat, jadni mi. imamo dvadesetak dvorana na jednom mjestu, jedan film se prikazuje po pet, sest puta dnevno, a gotovo da nema filma koji ne igra ovdje. jadni mi.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 21 ožu, 2008 7:14 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ali mi u Brodu nemamo nikakvo kino više... samo je kazalište ostalo
| pet 21 ožu, 2008 8:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Marsoni je napisao/la: Ali mi u Brodu nemamo nikakvo kino više... samo je kazalište ostalo Pa onda ste vi prisilno kulturniji od nas Z. Ja se vise ni ne sjecam prije kolko sam desetljeca bio u kazalistu. 
|
| pon 24 ožu, 2008 12:13 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Preporucam Indinanu Jonesa! Malo je losiji, ali veliko je osvjezenje. Ipak je to dvojac Lucas/Spielberg, da samo vidite efekte. Pogotovo kada bace atomic bomb! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 05 lip, 2008 9:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Gledao sam s netjakinjom Narnijske kronike - Kraljevic Kaspijan , i nekak nije tak dobar ko prvi film, onda je bio nekaj novo, bar za nas kino gledaoce - nova ideja, a ovaj vise nije nova ideja, a sve treba gledati kao metafore - osjecaj ko Darmok at Tanagra. s time da jesam vjernik i neke veze i metafore su mi poznate i meni prihvatljive. - svejedno zbunjola dojam.  Edit: Dodatak na zbunjola dojam- Disney prikazuje hrpu borbi i ubojstava u borbama, a bez i kapi krvi , u danasnje vrijeme kad krv curi iz kutija s igrama.
|
| čet 05 lip, 2008 9:43 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
sex and the city!! 
_________________ njanjanja
|
| pon 09 lip, 2008 9:33 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
The Ugly Truth (aka Gola istina)... Heigl&Butler u super komediji... Outlander s Jimom Caviezelom... SF/F... zaobilaziti... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| ned 25 lis, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Outlander je zakon.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 25 lis, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nije ako ga gledaš potpuno sam u kinu... 
| ned 25 lis, 2009 5:49 pm |
|
 |
|