| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Stargate SG1
ali ma daj zašto su izbacili baš one važne dijelove ... "just because my reproductive organs ... " ... to je onaj cheesy momenat koji je napravio prvu epku legendarnu!
nema ni macgyver reference, ni "i adore you already" ... uglavnom, sve zabavno su ubili u pojam.
uf. ne priznajem ovu verziju.
| pet 14 kol, 2009 1:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
| sub 22 kol, 2009 10:15 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Eto danas se potrefilo da na AXN SF pogledam stargate , tocnije u epizodi su nekakvim rovokopacem odlazili ispod zemlje kako bi postavili nekakvu bombu , ili exploziv , uglavnom jedna clanica posade je bila zaposjednuta nekim bicem i imala cudan glas , sve je bilo na rumunjskom axn-u i epizoda je bila pri kraju pa se svega i nesjecam , uglavnom ta zena je u jednom momentu izasla iz broda da postavi bombu ili sta vec a onda je bila tesko ozlijeđena i jedan ju je lik iz broda pokusao nagovorit da ne odustane i na kraju se zena spasila Ako itko pripoznaje epizodu nek mi kaze koja je to epizoda i dal dalje vridi nastavit pratit ( naravno ako skuzim redovit termin serije) 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 15 lis, 2009 10:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
captain je napisao/la: Eto danas se potrefilo da na AXN SF pogledam stargate , tocnije u epizodi su nekakvim rovokopacem odlazili ispod zemlje kako bi postavili nekakvu bombu , ili exploziv , uglavnom jedna clanica posade je bila zaposjednuta nekim bicem i imala cudan glas , sve je bilo na rumunjskom axn-u i epizoda je bila pri kraju pa se svega i nesjecam , uglavnom ta zena je u jednom momentu izasla iz broda da postavi bombu ili sta vec a onda je bila tesko ozlijeđena i jedan ju je lik iz broda pokusao nagovorit da ne odustane i na kraju se zena spasila Ako itko pripoznaje epizodu nek mi kaze koja je to epizoda i dal dalje vridi nastavit pratit ( naravno ako skuzim redovit termin serije)  A to je epizoda kada se opet pojavija Jonas Quinn, mislin da je to negdi pred kraj sedme sezone. Evo, malo sam istazija, to je 14. epizoda sedme sezone (Fallout). Vridi li i dalje pratit? Pa njabolje bi bilo gledati od pocetka naravno, ako ikako mozes. Ako ne, onda probaj pa kako ti se svidi. Samo pitanje je i koliko ces razumit sve to, buduci da se kroz sest sezona puno toga dogodilo i objasnilo.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 15 lis, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma mislim pratit vise onako amaterski za pocetak , ako je otkupe na nekoj nasoj televiziji e onda cu je pratit kako treba 
|
| čet 15 lis, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
captain je napisao/la: Ma mislim pratit vise onako amaterski za pocetak , ako je otkupe na nekoj nasoj televiziji e onda cu je pratit kako treba  Onda nastavi pratiti. U 9. i 10. sezoni ionako dolaze novi bad guysi, novi clanovi tima, pa se skoro i moze gledati kao zasebna serija. A mozda i naucis rumunjski nesto... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 15 lis, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Pa na engleskom je ton  , samo ja ako me neko ometa (pricom sa strane) necujem pola dijaloga u seriji 
|
| pet 16 lis, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa da, a ima valjda titlove na rumunjskom... 
|
| pet 16 lis, 2009 5:57 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Jučer na Etici profesor nam je dao popis Egipatskih bogova, a ja sam ga pitao "Profesore, zašto nam dajete popis negativaca u Stargateu?" Ostatak sata smo pričali o Stargate-u. 
| sub 17 lis, 2009 12:02 pm |
|
 |
|
Admiral
|
lol volim kad ovako random ljudi znaju za stargate 
| sub 17 lis, 2009 12:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 20 lis, 2009 2:32 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
ovi bloopers su zakon  nasmijali me 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 20 lis, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Pogledah epizodu u kojoj su goa-uldi napali zemlju a jack oniel je zanijemio , trazili su nekakav grad na antarctici i nasli spas kontra flote koja je napala zemlju , no na kraju je ispalo da na antarctici ipak nije bio grad , nego nesto drugo 
|
| sri 21 lis, 2009 12:51 am |
|
 |
|
Admiral
|
to mora da je Lost City ... moja omiljena epka. 
| sri 21 lis, 2009 10:54 am |
|
 |
|
Make it so
|
Evo i mr sheffielda u stargateu  , bas sad gledam epizodu di je on u ulozi , predstavlja novinarima nekakvog vanzemaljca 
|
| uto 27 lis, 2009 1:24 am |
|
 |
|