|
Sada je: čet 27 kol, 2026 11:16 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Komentari forumskih statistika
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Komentari forumskih statistika
Hrčak je napisao/la: Sad ću vas ja prestići  prvo moraš mene 
| sri 02 ruj, 2009 2:34 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Prvo moram MAHERa 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 02 ruj, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
samo naprijed, možeš ti to 
| sri 02 ruj, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: Cvicek je napisao/la: I ja i bobo smo izjednačeni u listi top spamera.... kad sam vidio da smo isti, tih pol sata do 0:00 namjerno nisam postao nijedan post da ne ispadnem top spamer  LOL... ...možda ta titula u tebi izaziva nelagodu... Pa.. donekle izaziva neugodu, ali ne toliku da prestanem postati koliko želim... Malo me zamislila simbolika da sam u mjesecu kad sam se trebao potruditi više oko posla, postao više nego svi drugi... (ali ajd, u 6. mjesecu sam radio malo više nego u 5., u 7. isto, u zadnjih desetak sam se puno više posvetio tome...) edit:Evo prešli smo i 150k postova... 50000 komada za samo 7 mjeseci...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 ruj, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Ja sam napisala 150 000 post. U Quarks playgroundu mislim da je cvicek jako sretan
|
| pon 28 ruj, 2009 9:42 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
redhair je napisao/la: Ja sam napisala 150 000 post. U Quarks playgroundu mislim da je cvicek jako sretan Nevjerojatno, uvjerljivo vodim na "no life" listi, ali jubilarni post napiše - Redhair. 
|
| pon 28 ruj, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
_Oz je napisao/la: redhair je napisao/la: Ja sam napisala 150 000 post. U Quarks playgroundu mislim da je cvicek jako sretan Nevjerojatno, uvjerljivo vodim na "no life" listi, ali jubilarni post napiše - Redhair.  To je bila slučajnost 
|
| pon 28 ruj, 2009 9:47 pm |
|
 |
|
fluffy
|
_Oz je napisao/la: redhair je napisao/la: Ja sam napisala 150 000 post. U Quarks playgroundu mislim da je cvicek jako sretan Nevjerojatno, uvjerljivo vodim na "no life" listi, ali jubilarni post napiše - Redhair.  eh sada... 
| pon 28 ruj, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Bas jedan spam post taj jubilarni. Ionako je skoro svaki drugi spam, pa je bila velika vjerojatnost da ce biti tako. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 28 ruj, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sljedeći "jubilarni" će biti 40000. post u "Star Trek" forumu - trenutačno taj podforum broji 39864 posta... SFC-ov Star Trek podforum broji 48200 postova... hajdmo ih prestići i prvi doći do 50000! (bez obzira što su oni krenuli godinu+ prije nas  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 ruj, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa uz pomoć Rai'Tare vrlo vjerojatno će se t ostvariri... 
| uto 29 ruj, 2009 1:45 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
50k u ST djelu je postcount koji bi volio da se što prije ispuni 
|
| uto 29 ruj, 2009 1:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Cvicek je napisao/la: 50k u ST djelu je postcount koji bi volio da se što prije ispuni  Prije ce QP doci do te brojke.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 29 ruj, 2009 12:52 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cvicek je napisao/la: 50k u ST djelu je postcount koji bi volio da se što prije ispuni  Koliki je sad? Pitam, tak da si znam raspodijeliti vrijeme za postanje. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 29 ruj, 2009 12:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Slično kao i par postova iznad, plus nekoliko - 39881 (piše ak zbrojiš 3 glavna na početnoj stranici)
|
| uto 29 ruj, 2009 1:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|