|
Sada je: pon 17 kol, 2026 5:54 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
Mr.Good je napisao/la: Ne svidja mi se vec sam naslov teme. Ja volin Enterprise, ali volin i TNG. I ne znan zasto bi se svadjao ili ratovao s nekim tko misli drugacije. To mi je djetinjasto. Slažem se s tobom u potpunosti! Mr.Good je napisao/la: I nisan procita svih preko dvadeset stranica topica. Mislin da ne bi ni imalo smisla. Ja jesam  (bilo mi je dosadno)
| ned 06 ruj, 2009 2:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ajd onda prepričaj u pet rečenica (ne više, ne manje); jer nisam ni ja pročitao. 
|
| ned 06 ruj, 2009 2:12 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Miki je napisao/la: Ajd onda prepričaj u pet rečenica (ne više, ne manje); jer nisam ni ja pročitao.  Ah ukratko ENT-ovci su uvjerljivo pobjedili TNG-ovce u okršaju. 
| ned 06 ruj, 2009 3:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sad će se naći neki TNGovac koji će reći da ENTovci nisu imali nikakvih argumenata pa da im se nije dalo dalje raspravljati pa su odustali.... ... i onda možemo opet sve ispočetka 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 06 ruj, 2009 4:00 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Suikotreki je napisao/la: Miki je napisao/la: Ajd onda prepričaj u pet rečenica (ne više, ne manje); jer nisam ni ja pročitao.  Ah ukratko ENT-ovci su uvjerljivo pobjedili TNG-ovce u okršaju.  Pobijedili su samo u anketi. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 12 ruj, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
hm...valjda ima koji pobunjenik koji najviše voli DS9  .... i da, ratovi između onih i ovih....gluposti, svi volimo ST i to je važno..
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| uto 15 ruj, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
 Re: Najbolja star trek serija je:
PrincMatias je napisao/la: TNG definitivno zbog Picarda i Rikera i Rikera i Troi i najpametnijeg na postaji Date  tako je TNG ... iako ovaj tzv "rat" Entovaca I TNG-ovaca mi je smješan, što je bitno koju seriju voliš bitno je da su SF serije 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 26 ruj, 2009 2:27 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
yanna je napisao/la: iako ovaj tzv "rat" Entovaca I TNG-ovaca mi je smješan, što je bitno koju seriju voliš bitno je da su SF serije  Pa zbog čega si onda išla uskrsnut ovu debilnu temu, koja bi, da je po mome, odavno bila pod ključem?
|
| sub 26 ruj, 2009 2:36 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
_Oz je napisao/la: Pa zbog čega si onda išla uskrsnut ovu debilnu temu, koja bi, da je po mome, odavno bila pod ključem? možda zato jer mi je bilo dosadno 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 26 ruj, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Cvicek je napisao/la: U davno doba na forumu bijaše veliki ratnici... Jedni su se borili za Istinu da je najbolja serija Enterprise. Drugi su se borili za Istinu da je najbolja serija The next generation. (Bili su tu i neki DS9eri, VOYevci i TOSovci, ali oni za ovu priču nisu bitni)I rat ENTovaca i TNGovaca bijaše velik! I ENT vs TNG fronte su se otvarale u mnogim Trek temama! Rat je promjenio forum iz mirnog mjestra u ratište i nikoga nije ostavio ravnodušnim! Bijaše mnogo nevinih žrtava koje su izbjegle s foruma radi tog rata! I tada Q reče: Neka se borba nastavi, ali samo u ovoj temi! Druge teme neka prosperiraju u Trekerskoj ljubavi i razumjevanju! I bijaše tako! Od tada ENTovci i TNGovci samo ovdje borbe vode, dok Q drugdje takve ratove ne dopušta. I na ostatku foruma zavladaše mir i dobro! .... BTW, " ENT (ni)je Trek (3. put)" ima 38 stranica ... šta kažeš na to?  Taj rat je aktualan, i samo je pitanje vremena kad će opet bit eksplozivan.
Čim krene ENT sa emitiranjem, kreću nove borbe, jedva čekam.
ENT mi je na ljestvici četvrta st serija od njih 5.
|
| uto 19 sij, 2010 6:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
RAI'TARA je napisao/la: ENT mi je na ljestvici četvrta st serija od njih 5.
...buuuuuuuu... ...zar ti je i smušen by the book Picard bolji od Archera... ?? ...buuuu...
| čet 21 sij, 2010 6:29 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Archer mi je bolji od Picarda. Archer mi je na 4. mjestu.
Ljestvica
1. Janeway 2. Kirk 3. Sisko 4. Archer 5. Picard.
|
| čet 21 sij, 2010 7:48 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Archer mi je bolji od Picarda. Archer mi je na 4. mjestu.
Ljestvica
1. Janeway 2. Kirk 3. Sisko 4. Archer 5. Picard. Fuuj puuj. Jedan psihopat Sisko, jedan sexualni manijak s tupeom na glavi Kirk, i jedna kofeinomanka su ti bolji od Archera. To je neoprostivo. Kažem nitko ali ama baš nitko nije bolji od Archera. 
| pon 25 sij, 2010 6:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: Fuuj puuj. Jedan psihopat Sisko, jedan sexualni manijak s tupeom na glavi Kirk, i jedna kofeinomanka su ti bolji od Archera. To je neoprostivo. Kažem nitko ali ama baš nitko nije bolji od Archera.  LOL, svi su bolji od Archera... Osim Janeway, ona nije bolja ni od Harrimana... 
|
| pon 25 sij, 2010 7:19 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
_Oz je petokolonaš! RAI'TARA je napisao/la: Janeway je najbolja od svih njih. Archer je tek četvrti na ljestvici. Janeway ima sve karakteristike pravog kapetana.  Šta jest jest... ima najhrapaviji glas od svih kapetana, moglo bi se reć i da je najmuževnija od svih... 

|
| pon 25 sij, 2010 7:24 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|