|
Sada je: ned 16 kol, 2026 4:55 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Forumski biljar
Da li će bit išta od biljara danas?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 21 kol, 2009 5:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zvao sam SMa, on nije za.. za ostale ne znam... svakako treba nastaviti tradiciju, ako ne ovaj petak, onda neki od idućih 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 21 kol, 2009 5:53 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Zvao sam SMa, on nije za.. za ostale ne znam... svakako treba nastaviti tradiciju, ako ne ovaj petak, onda neki od idućih  Ja sam za koga bi mogli još zvat? Terneka možda, i MAHERA?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 21 kol, 2009 5:58 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
hm, zar su se vratili? ja sam za ... al sljedeći tjedan.
| pet 21 kol, 2009 5:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ternek se još nije vratio.... vraća se oko 1.9., a za Mahera ne znam jel mu se ide... Sljedeći petak se putuje na Domikon (Trek & UFO konvenciju) tako da tada neki od nas ne mogu doći 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 21 kol, 2009 6:07 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja večeras nemrem, jbga, sutra radim pa mi je problem. A kroz 9. mjesec ću nastojati dolazit.
| pet 21 kol, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Da,... ako i danas ne bude ništa, krenemo opet dalje standardno u 9. mjesecu dok se svi vratimo u ZG 
|
| pet 21 kol, 2009 7:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Umjesto biljara ovaj petak smo neki od nas malo "krstarili" gradom, bili od McDonaldsa do Pivnice, nešto uspješno a nekaj i ne  i na kraju završili na kebabu Sljedeči petak ekipa koja ostaje u ZG možemo malo na zagrebačku špicu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 23 kol, 2009 9:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...joj ubijaju me ti vaši noćni pohodi po zalogajnicma...
| sri 26 kol, 2009 1:07 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
To što je Zvonko pisao nije bio dio biljara petkom, skoro pa je offtopic Inače odemo prvo nešto igrati da se rekreiramo, pa usput popijemo koju pivu, i tek onda idemo u pohod na kebab ili Donut I onda najneumorniji od nas završe još tko zna gdje da popijemo još poneku pivu 
|
| sri 26 kol, 2009 1:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Zašto offtopic Par nas je prije nekih 10-tak dana pješke išlo na gornji grad i poslije na pivu (Cvicek ti si došao do Tkalče)  ...isto možeš smatrati "rekreacijom" Naravno ak vam se da hodati...kome ne... 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 26 kol, 2009 8:24 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ma zezam bobu, da je offtopic ovdje pisati da nismo igrali biljar i ispijali pivu Ja sam više za Film "5 dinara u đuboks, 5 dinara u fliper biljar, i 5 piva u sebe,... to je rješenje, rješenje za osvježenje"  da ne budem i ja poluoftopic: Ovaj petak idemo na Domikon, ali mogli bi onda petak nakon ovog otvoriti sezonu u Kutiji šibica... do tada ćemo se valjda svi vratiti u ZG.
|
| sri 26 kol, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mogli bi u petak na biljar u Kutiju šibica... recimo okupljanje od 21h nadalje... nismo već dugo  Tko je za? Maher? Brick? Shadowmaster? Sovereign? Ostali? 
|
| sri 02 ruj, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Cvicek je napisao/la: Mogli bi u petak na biljar u Kutiju šibica... recimo okupljanje od 21h nadalje... nismo već dugo  Tko je za? Maher? Brick? Shadowmaster? Sovereign? Ostali?  Sovereign je za

|
| sri 02 ruj, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Mozda i ja danas svratim na koju partiju.
|
| pet 04 ruj, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|