|
Sada je: sri 10 lip, 2026 3:21 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Stargate SG1
Mr.bobo je napisao/la: Zar su ti Oraji zanimljiviji od Goa'ulda...? Pa... Recimo da su jako blizu... Mislim, ne bas oriji sami, nego ti njihovi priori i sljedbenici, i sav taj vjerski fanatizam...  I goa'uldi su se predstavljali kao bogovi, ali nikad nisu uspjeli postic tu bezglavu poslusnost i obozavanje svojih sljedbenika u tolikoj mjeri... Dobro, doduse, goa'uldi nisu imale sve te super cool moci... I cijela ta spika sa kugom, sa pokusavanjem unistavanja ancientsa, sa Valinim bezgresnim zacecem.... Ma predobro 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 01 srp, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mene je malo ta fanatičnost iritirala... ...ali kad sam vidio Valu onako vrckavu... odma je svijet bio ljepši...
| sri 01 srp, 2009 10:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
to ja cijelo vrijeme govorim, svijet je uz Valu ljepši 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 01 srp, 2009 10:49 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Valu za premijerku...  Malo sam odlutao s teme... Fora su Priori, onako samouvjereni i sve to. Onda mi je najjače kada ih spuste na zemlju, pa se ovi čude. 

|
| sri 01 srp, 2009 11:58 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira je napisao/la: ... sa Valinim bezgresnim zacecem.... e, da, kad smo vec kod toga, najlegendarnija scena u SG-1! kad Vala dođe na zemlju i prica kako je jeli ostala trudna. i onda Teal'c provali "Darth Vader." e, genijalno!na to se mogu danim avaljati od smjeha!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 02 srp, 2009 12:27 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ant je napisao/la: Dejanira je napisao/la: ... sa Valinim bezgresnim zacecem.... e, da, kad smo vec kod toga, najlegendarnija scena u SG-1! kad Vala dođe na zemlju i prica kako je jeli ostala trudna. i onda Teal'c provali "Darth Vader." e, genijalno!na to se mogu danim avaljati od smjeha! Indeed! A ti onda i dalje propitkuješ o svom ocu... 

|
| čet 02 srp, 2009 12:28 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
a sada ces se jos i prozvati Valom, je li?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 02 srp, 2009 12:34 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajmeeeee pogledala 200 epizodu Predobro Konacno se pojavljuju furlinzi  I naravno da sam ja zabrijala da se to stvarno dogodilo i da sam mozda nekako preskocila tu epizodu I oni raznorazni scenariji  Nevidljivi O'Neall koji spijunira Cartericu  Bas je proziran I vjencanje Jacka i Sam  Ajde, ajde, evo priznajem, dobro izgledaju zajedno I one parodije na Trek i Farscape za koji nitko nije cuo  I spika kako je Jack Mitchellov tata Ma bas mi je super epizoda 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 srp, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Aha, odlicna epka. Trebali su u Farscape verziji ipak stavit Mitchella kao Crichtona, onda bi sve stvarno bilo na mjestu  Meni opcenito 9 i 10 sezona uopce nisu lose (Adria FTW  ), dapace cijela prica s Orijima je imala toliko potencijala, ali ajd nek im bude.
|
| sub 04 srp, 2009 7:53 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Da. ni meni nije jasno zasto ljudi prigovaraju oko 9. i 10. sezone  Meni su sasvim ok, posebno 10., zbog Vale Dosadnija mi je bila 8. sezona 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 srp, 2009 9:35 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira je napisao/la: Ajmeeeee pogledala 200 epizodu Predobro Konacno se pojavljuju furlinzi  I naravno da sam ja zabrijala da se to stvarno dogodilo i da sam mozda nekako preskocila tu epizodu I oni raznorazni scenariji  Nevidljivi O'Neall koji spijunira Cartericu  Bas je proziran I vjencanje Jacka i Sam  Ajde, ajde, evo priznajem, dobro izgledaju zajedno I one parodije na Trek i Farscape za koji nitko nije cuo  I spika kako je Jack Mitchellov tata Ma bas mi je super epizoda  Ajd da ne trkeljam bezveze kako bi neki rekli... KLIKDejanira je napisao/la: Da. ni meni nije jasno zasto ljudi prigovaraju oko 9. i 10. sezone  Meni su sasvim ok, posebno 10., zbog Vale Indeed, totalno. Stalno to trkeljam... 

|
| ned 05 srp, 2009 5:36 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
baj d vej izašlo je na torrentima stargate children of the gods remasterd ... 
| pet 24 srp, 2009 5:29 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
e da, kaj je to, taj remasterd to onaj prvi film ili šta?
iskreno nisam ni gledo taj prvi film, nisam našo dobru sliku na vrijeme pa mi kasnije bilo defektno gledat xD
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| ned 26 srp, 2009 2:16 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
no_name.zg je napisao/la: e da, kaj je to, taj remasterd to onaj prvi film ili šta?
iskreno nisam ni gledo taj prvi film, nisam našo dobru sliku na vrijeme pa mi kasnije bilo defektno gledat xD nije prvi film, prvi film je samo stargate: the movie. children of the gods je remastrirana prva epizoda stargate serijala  .
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 26 srp, 2009 10:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sinoć sam pogledao Children of the Gods - Final Cut. Lijepo izgleda, posebice nove CGI scene, koje su dobro, nenametljivo uklopljene. Naime, osim dorađivanja aktivacije Vrata, od novih su cena dodani eksterijeri planeta Abydosa (npr. tijekom pješčane oluje) i Chulaka (Apophisova palača izvana), dorađena scena na kraju - sa death gliderima koji napadaju bjegunce i tel'takom koji prevozi Apophisa, te uvodna špica - sa Zemljom iz orbite.
Neke su scene izrezane, no neke su i dodante. Tako mi se čini da u prvotnoj verziji nema scene kada Teal'c, na putu prema Vratima na Chulaku, objašnjava zbog čega je pomogao O'Neillu i ekipi, te kratka scena kada Kawalsky i ostatak SG2 tima čekaju SG1 na jutrnjoj hladnoću, ulogorivši se blizu Vrata na Chulaku. Isto tako, vidljivo je kako je dorađen i soundtrack.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 02 kol, 2009 4:13 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|