| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Predstavite se
Dobrodošla 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 07 lip, 2009 11:38 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 11:26 pm Postovi: 100 Lokacija: vž Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Eto me, došao i ja ovdje!  Kao što sam već napomenuo, nisam znao da uopće postoji bilo što osim UFPa, nisam se baš previše opterečivao traženjem foruma, više sam se bazirao na gledanje star treka kako je sad krenuo na hrt-u. Dobro mi je došlo za ponavljanje gradiva. Inače, jako sam velik fan star treka 
|
| ned 07 lip, 2009 11:47 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobrodošao. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 07 lip, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
TOMKHAN je napisao/la: Eto me, došao i ja ovdje!  Kao što sam već napomenuo, nisam znao da uopće postoji bilo što osim UFPa, nisam se baš previše opterečivao traženjem foruma, više sam se bazirao na gledanje star treka kako je sad krenuo na hrt-u. Dobro mi je došlo za ponavljanje gradiva. Inače, jako sam velik fan star treka  Pozdrav  , imas jos i SF centar ali on je opcenitiji site i nije samo o star treku 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 08 lip, 2009 12:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TOMKHAN je napisao/la: Eto me, došao i ja ovdje!  Kao što sam već napomenuo, nisam znao da uopće postoji bilo što osim UFPa, nisam se baš previše opterečivao traženjem foruma, više sam se bazirao na gledanje star treka kako je sad krenuo na hrt-u. Dobro mi je došlo za ponavljanje gradiva. Inače, jako sam velik fan star treka  WELCOME... ...na ufpu je postalo dosadno pa useri traže nova mjesta za zabavu...
...evo Velika DS9 anketa čeka tvoje komentare... 
...odakle si?
| pon 08 lip, 2009 12:31 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošli Spet i TOMKHAN! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 08 lip, 2009 1:10 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Dobrodošao TOMKHAN, ovdje teško da će ti biti dosadno i nadam se da ćeš dosta postati ... 
|
| pon 08 lip, 2009 9:18 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Welcome TOMKHAN Ovdje sigurno ćeš se dobro zabavit i sumnjam da će ti bit dosadno
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 08 lip, 2009 10:46 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 11:26 pm Postovi: 100 Lokacija: vž Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Iz pž sam inače i uskoro možda i završim u vž-u na foi-u, ako bude sreće Hvala vam svima na dobrodošlici 
|
| pon 08 lip, 2009 11:56 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Wellcome! Želim vam zabavu i 500 postova u mjesec dana. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 08 lip, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Puno hvala na dobrodošlici!!!
| pon 08 lip, 2009 1:54 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dobro došla Spet Jel mi možeš objasnit svoj nick, nije mi baš jasan?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 08 lip, 2009 2:02 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
dobrodošli svi novi.... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 08 lip, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Sovereign je napisao/la: Dobro došla Spet Jel mi možeš objasnit svoj nick, nije mi baš jasan? hm... mala igra riječi... imam teško izgovorivo prezime pa da se ljudi ne muče smislih nešto jednostavno... 
| uto 09 lip, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Spet je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Dobro došla Spet Jel mi možeš objasnit svoj nick, nije mi baš jasan? hm... mala igra riječi... imam teško izgovorivo prezime pa da se ljudi ne muče smislih nešto jednostavno...  Hvala na objašnjenju Jel možeš napisat svoje prezime pa da vidim zakaj je teško za izgovorit?

|
| uto 09 lip, 2009 9:19 pm |
|
 |
|