|
Sada je: ned 23 kol, 2026 1:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
1. maj-forumski rostilj (prebačen na 2. maj)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
|
 Re: 1. maj-forumski rostilj
samo dajte  ...što ranije to bolje  ....ja sam si osigurao vodića  ...
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| čet 30 tra, 2009 5:11 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
kad je bil sferakon? ma bum dosel nakon rucka mal ekipu vidit, malo tebe bacit u bundek da se operes 
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| čet 30 tra, 2009 5:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ša će bit na gradelama?  Predlažem vam dobrih telećih kotleta nekoliko kg, kapulice, kruva ispod peke i sl. Naravno, najbolja bi solucija bio janjac ili odojak pa zavrtit. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 30 tra, 2009 8:39 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Miroslav je napisao/la: Ša će bit na gradelama?  Predlažem vam dobrih telećih kotleta nekoliko kg, kapulice, kruva ispod peke i sl. Naravno, najbolja bi solucija bio janjac ili odojak pa zavrtit.   A ne znamo jos, tek u subotu ujutro idemo u shopping A janjca ili odojak cemo kad nam ti dođes u Zagreb 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 30 tra, 2009 8:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dejanira je napisao/la: A janjca ili odojak cemo kad nam ti dođes u Zagreb  Dogovoreno, ja ću vrtit, samo vi nabavite drva. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 30 tra, 2009 8:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...joj, u top ću te nabiti... !!
...i nema me u subotu... u nedjelju imam državno prvenstvo na sveticama... 
...ali mislim ću biti tamo... 
| pet 01 svi, 2009 2:08 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
 Re: 1. maj-forumski rostilj (prebačen na 2. maj)
i kada se nalazimo?? jel pao dogovor sinoć?
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| pet 01 svi, 2009 9:14 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
dakle pol devet, devet na bundeku.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 01 svi, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ant je napisao/la: dakle pol devet, devet na bundeku. Ok, al na kojem dijelu Bundeka točno?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 01 svi, 2009 4:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ant je napisao/la: dakle pol devet, devet na bundeku. Pol 9-9? Erm... sto tak rano? Mislim, mi tek u pol 9 idemo kupovat stvari za to, tak da mi necemo prije 10 sigurno doc... Al ok, vi dođite kad hocete  I da, vi zagrepcani, ak imate nekih starih deka po kojima mozemo lezat, ponesite 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 01 svi, 2009 4:39 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Budem dosao tek poslje podnevnog dnevnika i TV kalendara.
| pet 01 svi, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Dejanira je napisao/la: Ant je napisao/la: dakle pol devet, devet na bundeku. Pol 9-9? Erm... sto tak rano? Mislim, mi tek u pol 9 idemo kupovat stvari za to, tak da mi necemo prije 10 sigurno doc... Al ok, vi dođite kad hocete  I da, vi zagrepcani, ak imate nekih starih deka po kojima mozemo lezat, ponesite  neka oni dođu tamo, neka zauzmu mjesto  ...lako mi dođemo....nitko od gladi neće plakati  ....
|
| pet 01 svi, 2009 4:41 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma da, ideja je kao da treba zauzet mjesto, sta ja znam. pa, onako... ak netko nemoze podnjeti da me gleda tako rano ujutro onda moze i u deset doc 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 01 svi, 2009 4:45 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ant je napisao/la: ma da, ideja je kao da treba zauzet mjesto, sta ja znam. pa, onako... ak netko nemoze podnjeti da me gleda tako rano ujutro onda moze i u deset doc  Ant, legenda si  Nego da nebi bilo da se netko izgubi, morat ćemo obavijestit nekak ljude gdje smo točno.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 01 svi, 2009 4:57 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
postoje mobiteli...barem imamo sreću što živimo u 21.st 
|
| pet 01 svi, 2009 4:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|