| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Najbolja star trek serija je:
edit: sredio predomišljanje Glasao za DS9 jer mu fali glasova 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 11 vel, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Nas TNG-ovaca je 19, dok je vas ENt-ovaca samo 11  malo nas je,al nas ima...nije važno,srušit ćemo snove svima! Jednostavno nisam mogla odoljeti  Već su ih srušili kreatori ENT-a  Mislim da bi i ja napravio bolju seriju od njih 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 11 vel, 2009 5:43 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
ha:?: Jesi dobro? ENT je jedna od boljih ST serija upravo jer ima neku radnju kroz prve dvije sezone te također kroz druge dvije, što TNG nema i zbog toga mi je TNG jedan od gorih ST, mada je meni sve lijepo gledat 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 11 vel, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Voyager je najbolji.DS9 također super. 
|
| sri 11 vel, 2009 8:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
RAI'TARA je napisao/la: Voyager je najbolji.DS9 također super.  RAI'TARA je napisao/la: Meni Voyager i bio i ostao najdraži.  RAI'TARA je napisao/la: Najbolji je Voy, nema mu ravna. Mislim da bi bilo dovoljno da si se samo jednom izjasnila za anketu.... a ne triput slični postovi u manje od 2 tjedna 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 11 vel, 2009 8:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
haha prel00do Vidim da sam ja glasao za TOS wtf, ja ga nisam niti odgledao cijelog Tako da moram reci DS9 pa Voyager. 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sri 11 vel, 2009 9:35 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
TNG uvijek 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 11 vel, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Cvicek je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Voyager je najbolji.DS9 također super.  RAI'TARA je napisao/la: Meni Voyager i bio i ostao najdraži.  RAI'TARA je napisao/la: Najbolji je Voy, nema mu ravna. Mislim da bi bilo dovoljno da si se samo jednom izjasnila za anketu.... a ne triput slični postovi u manje od 2 tjedna  Pa nek se zna. 
|
| pet 13 vel, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Ma vi nemate pojma ekipa  . Enterprise je najbolji....al mu je Voyager jako blizu
_________________ Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
| čet 30 tra, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
po ne znam koji put... 1.TNG 2.VOY 3.ENT 4.DS9 5.TOS
(TAS nisam gledala)
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 30 tra, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dva nova glasa za TNG i ENT... ...hmmm... ...tko još nije glasao... ? (za Ent...? )
| čet 30 tra, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
1. TNG 2. DS9 3. ENT 4. VOY
TOS van konkurencije (samo je jedan original)
|
| čet 30 tra, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
_Oz je napisao/la: 1. TNG 2. DS9 3. ENT 4. VOY
TOS van konkurencije (samo je jedan original) Ugodno sam iznenađen... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 30 tra, 2009 3:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja neugodno... ...mislio sam da će fakat drugačili poredak staviti...
| čet 30 tra, 2009 3:57 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
1. DS9 2. TNG 3. VOY 4. ENT 5 TOS  ...i tako to bijaša za sve vjekove vremena 
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| čet 30 tra, 2009 6:02 pm |
|
 |
|