| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Treći rođendan foruma
leo, imaš đabe parking tamo iza mede i din-dona. tamo gdje je nekad bio GAP 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 12 tra, 2009 7:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
modesty blaise je napisao/la: leo, imaš đabe parking tamo iza mede i din-dona. tamo gdje je nekad bio GAP  to je tam od iza Cibone; to ti ja govorim Leu vec duze vrijeme  potvrđeno  tam je free
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 12 tra, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
khm khm...bilo je đabe kad sam prolazila onuda svaki dan  u međuvremenu su se malo mjenjale parkirne zone. možda je i to zahvatilo taj dio  ali mislim da je ipak još uvijek đabe
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 13 tra, 2009 1:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
modesty blaise je napisao/la: u međuvremenu su se malo mjenjale parkirne zone. možda je i to zahvatilo taj dio  ali mislim da je ipak još uvijek đabe imam plan iz 2008...jedino ak su od onda nekaj mjenjali 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 13 tra, 2009 2:13 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
I dalje ostaje tam di sam rezervirao tako da...  ... dođite u sto vecem broju...
| pon 13 tra, 2009 3:01 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Shadowmaster je napisao/la: I dalje ostaje tam di sam rezervirao tako da...  ... dođite u sto vecem broju... Umm što u vezi čega.... gdje doći?
| pon 13 tra, 2009 3:25 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jesi li ti Suiki bio pod utjecajem alkohola ili droga dok si to pitao? To je "u vezi" proslave 3. godišnjice foruma, a gdje doći - u pivnicu Medvedgrad u Adžijinoj - još je Shadowmaster u ovaj topic stavio i mapu kako doći do pivnice 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 tra, 2009 7:59 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mozda bi morali izdvojiti vijest... da nebi bilo jos onih koji nisu znali za petak 17.04. u Adžijinoj pivnici Medvedgrad u 20:00 sati...
| pon 13 tra, 2009 7:38 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Jesi li ti Suiki bio pod utjecajem alkohola ili droga dok si to pitao? To je "u vezi" proslave 3. godišnjice foruma, a gdje doći - u pivnicu Medvedgrad u Adžijinoj - još je Shadowmaster u ovaj topic stavio i mapu kako doći do pivnice  U je..ti... a nisam čitao ni vidio to uopče prije... Ok got it... primio na znanje...
| pon 13 tra, 2009 7:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Shadowmaster je napisao/la: Mozda bi morali izdvojiti vijest... da nebi bilo jos onih koji nisu znali za petak 17.04. u Adžijinoj pivnici Medvedgrad u 20:00 sati... Renejmao sam topic, stavio obavijest i u prvu poruku topica, tako da je sad vidljivije.... a i globalna je tema pa ju je teško ne primjetiti... Ako smatraš da treba još nešto napraviti - samo naprijed! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 tra, 2009 8:50 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Treći rođendan foruma - 17.4. u 20h u Medvedgradu, Adžijina
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 14 tra, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dođite u što vecem broju, i dovedite sve forumaše!!!
| uto 14 tra, 2009 6:19 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mene opet nema 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 14 tra, 2009 6:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Ja ću moći doći ali tek negdje oko pola 11 najranije, s obzirom da radim popodne. Hočete vi tad još biti tamo?
| uto 14 tra, 2009 11:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Poprilično sam siguran da ćemo biti.... do koliko uopče radi Medvedgrad? do 24h? 1h?
|
| sri 15 tra, 2009 1:45 am |
|
 |
|