4 od 1 je napisao/la:
Da izrugije se cijeloj sceni ,to mi jednio pozitvno i sto valja su mu prva dva albuma!
Ja bih rekao tri. "The Eminem Show" je prvorazredan i lirički i produkcijski.
4 od 1 je napisao/la:
Lik je unistio hip-hop glazbu komercijaliro je do zadnjeg centa koje je mogo izvuc ,sad kad pitas nekog sta slusas hip-hop ,e slusam Eminema i 50 centa meni se povraca (nabavite onaj smajli koji bljuje)
50 Cent je nešto
najgore što se ikad dogodilo Hip Hopu, i za to je na žalost kriv upravo Eminem koji ga je progurao. Gadi mi se i "fifty" i njegov imbecilni G-Unit.
4 od 1 je napisao/la:
To je iz subkulturnog pokreta pretvorio je u glazbu americkih kucani i tinedera koji sad kontaju kao spiku!
Ako mene pitaš, Eminem je bio osvježenje. Koliko dugo prosječan slušatelj može slušat šablonske pizadrije o ulici, pištoljima, drogi i bitcharkama?
4 od 1 je napisao/la:
A zalosno sto su svi poceli kopirat tipa Nered itd
Ali bas ovdje na Balkanu zahaljuci maloj skupini ljudi (uglavno iz Bg-a )ostalo je nesto orinalnog hip-hop agreivnog i iskrenog !
Ja osobno više volim otkačenije, tipa Ajs Nigrutin i sl. Od domaćih wannabeeja tipa "Shorty" mi se bljuva (a tom istom valjda nisu rekli da je ime "Shorty" već zauzeto, BTW). Doba Tramovaca je odavno prošlo, a ovo danas je banana, čak je i Edo Maajka postao bezveze.