| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Star Wars
Anakin je The Chosen One, on može sve što poželi. A Luke je sissy na mamu. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 05 tra, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ovo uopće nije argumentirano. Luke ima više midiklorijana ergo...snažniji je od Anakina. Novo pitanje- double bladed lightsaber, single bladed ili dvije single bladed? I objašnjenje za izbor molim. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 05 tra, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
To što nikad nije zdrobio brod ne znači da ne može. Pa voljela bih jedan double bladed lightsaber onak zeleni i jedan također zeleni single bladed.
|
| ned 05 tra, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: To što nikad nije zdrobio brod ne znači da ne može.  Pa možda može neku escape pod zdrobiti. Hrčak je napisao/la: Pa voljela bih jedan double bladed lightsaber onak zeleni i jedan također zeleni single bladed. Aha,boja Jedi Consulara(dam ti da jednom pogađaš ko je Jedi Consular  ) Za mene single bladed plava boja(Jedi Guardian  ). Ništa ekstravagantno. Double bladed izgledaju teške za svladati.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 05 tra, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
|
Ja vidim da ti ovdje meni upućuješ hint da ličim na Yodu. 
|
| ned 05 tra, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Hrčak je napisao/la: Ja vidim da ti ovdje meni upućuješ hint da ličim na Yodu.   ja...se....trgam! Nisam ja kriva što tebi na svim testovima ispada da si Yoda i onda još kažeš zelena boja!  I uopće ne hintam da ličiš na Yodu. Osim toga,daj pogledaj ko su još Jedi Consulari: Jolee Bindo, Kit Fisto, Leia Organa Solo (aha!), Nomi Sunrider(!), Shaak Ti (ja nju obožavam  ). Eto vidiš.
|
| ned 05 tra, 2009 11:03 pm |
|
 |
|
|
Zelena je boja mojih očiju  A uostalom ja imam više midiklorijana od svih njih. 
|
| ned 05 tra, 2009 11:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Evo samo da javim da ja pišem članak za Star Wars fanzin... pa ako će koga zanimati kad bude gotov samo pošaljite PM. 
| pon 06 tra, 2009 12:35 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Hrčak je napisao/la: To što nikad nije zdrobio brod ne znači da ne može. Pa voljela bih jedan double bladed lightsaber onak zeleni i jedan također zeleni single bladed. Također i ja, ti su mi najlijepši. 
|
| uto 07 tra, 2009 12:16 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
RAI'TARA je napisao/la: Hrčak je napisao/la: To što nikad nije zdrobio brod ne znači da ne može. Pa voljela bih jedan double bladed lightsaber onak zeleni i jedan također zeleni single bladed. Također i ja, ti su mi najlijepši.  E imate lightsabere u Land od Magicu  Cijena-prava sitnica-od 1000 do 1500 kn  Ali su kao prave replike kao iz filmova ili tak nesto 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 07 tra, 2009 12:22 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja bi pravi.
Te replike i nisu baš jeftine. 
|
| uto 07 tra, 2009 12:26 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Ja bi pravi. Pa da se boriš za jedini istinski Star Trek kanon LIGHTSABEROM? RAI'TARA je napisao/la: Te replike i nisu baš jeftine.  Zar si jedna manekenka/posvuduša ne nože odvojit par stotina eurića za lightsaber? Pffft... 
|
| uto 07 tra, 2009 11:27 am |
|
 |
|
|
Ja bi pravi lightsaber a ne onu plastiku. 
|
| uto 07 tra, 2009 12:41 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ajme koliko zabluda o našoj Hrčki! Jednom za svagda, ona NE voli mračnu stranu sile...pa ima Yodu u avataru,zaboga. I nisam znala da se prodaju lightsaberi u Land of Magic. No ja pikiram na one što imaju 360 stupnjeva EL lamp technology i polycarbonite tube.  Ou jea, rock on. 
|
| uto 07 tra, 2009 1:09 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Duboka i iskrena isrpika Hrčkici onda! A lightsaberi... a možda bi i bilo onako cool za imat... al stvarno je preskupo dati 1500kn ili više za komad plastike. 
| uto 07 tra, 2009 1:24 pm |
|
 |
|