|
Sada je: uto 01 ruj, 2026 8:11 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Predstavite se
Mimi je napisao/la: vdjet ću, možda i stavim koji isečak na forum... ali hvala na zanimanju...
Ima zainteresiranih bez brige, samo ti stavi dio "uradka" da malo pošpijamo ča ti to "kuhaš". Pozdrav Vegetina 51

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 25 ožu, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
frenky je napisao/la: ljudi... pozdrav... jedna velika isprika od mene... bio sam predugo odsutan... razlozi odsutnosti su razni... od faxa, certifikata, privatni, psiholoski, fizicki...
niti ovaj semestar nisam nesto bolje, barem sto se tice faxa... ali napokon sam neki dio svoga zivota posredjivao, pa me ocekujte vise ovdje... tj ponovno ovdje... Dobrodošao nakon duuuugog odmora od foruma konačno nazad Nadam se da ćeš sad odmoran imati ideja kako poboljšati i popularizirati forum i sl 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 25 ožu, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
evo i mene cisto da kazem bok
| ned 29 ožu, 2009 6:02 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Welcome 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 29 ožu, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Welcome MAHER
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
MAHER je napisao/la: evo i mene cisto da kazem bok wlcm MAHER 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 29 ožu, 2009 6:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
MAHER je napisao/la: evo i mene cisto da kazem bok pozdraf ti sa SGCa.
| ned 29 ožu, 2009 6:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
MAHER je napisao/la: evo i mene cisto da kazem bok ...pozdrav... ! ...reci nam nešto više od bok... ...tko si...što radiš u životu...?
| ned 29 ožu, 2009 7:40 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
zdravo svima 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 29 ožu, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao Maheru 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 29 ožu, 2009 11:55 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
velkm 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 29 ožu, 2009 11:57 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Welcome MAHER 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 30 ožu, 2009 8:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|